Ribnica Šport

Reportaža KK Ribn’čan iz spomladanskega kolesarjenja po Mali gori 2013

KK Ribnčan - udeleženci spomladanskega kolesarjenja 2013
KK Ribnčan - udeleženci spomladanskega kolesarjenja 2013

Ribnica – Leto se (pre)hitro obrne in tudi tokrat smo se v soboto, 4. maja 2013 podali na že tradicionalno spomladansko kolesarjenje po Mali gori.

KK Ribnčan - udeleženci spomladanskega kolesarjenja 2013

KK Ribnčan – udeleženci spomladanskega kolesarjenja 2013

Tokrat so mimobežeči črni oblaki pred samim začetkom testirali vse tiste, ki so se imeli namen udeležiti kolesarjenja, vendar so se ob pogledu v nebo spraševali: »Naj dopustim, da me preseneti nekaj kapelj ali naj vseeno raje ostanem doma in varno preležim popoldan na kavču«.

Tistih devet, ki so prepoznali, da iz teh oblakov ne bo dežja, so bili nagrajeni z čudovito spomladansko gozdno kuliso obdano v sonce.

[oglas tip=”125×125″]Pot nas je vodila izpred bmx in dirt proge v Dolenjih lazih mimo Francetove jame po zgornji cesti v smeti Črnega vrha, kjer smo si na sredi ture privoščili postanek za okrepčilo in nato nadaljevali po spodnji cesti nazaj proti Seljanu. Tu je sledil še eden vzpon mimo Seljana in nato samo še zadnji spust mimo Tobakove hruške do izhodišča, kjer nas je čakala topla malica, da smo povrnili vse porabljene moči. Dan se je nadaljeval ob podoživljanju vtisov in druženju pozno v večer.

Že kar sedaj vabimo na naslednje spomladansko kolesarjenje v začetku maja prihodnje leto.

KK Ribn’čan

Komentiraj