Ribnica

Prenovljeni ribniški pasijon potrebuje nove sodelujoče

Ribniški pasijon 2012 - prva uprizoritev, rimska vojska
Rimska vojska
Ribniški pasijon 2012 - prva uprizoritev, rimska vojska

Rimska vojska

Ribnica – V prihajajočem letu bomo že sedmič zapored pripravili Ribniški pasijon, ki povezuje čedalje večjo množico ljudi dobre volje. Pripravljamo večje spremembe na vseh področjih (novi dramski prizori z novimi pesmimi, novi kostumi in dopolnjena scena) in se že veselimo, da konec marca na odru ribniškega gradu predstavimo PRENOVLJEN RIBNIŠKI PASIJON.

Za izvedbo tega velikega projekta poleg vseh dosedanjih sodelavcev nujno potrebujemo tudi nove obraze! Sestanek za vse IGRALCE (dosedanje in tiste, ki boste to šele postali) bo v petek, 4. januarja 2013, ob 18.30 v župnišču. Predstavljen bo prenovljen scenarij, razdeljene bodo vloge, zatorej prosimo za čim večjo udeležbo.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]PEVCI, ki bi želeli sodelovati v P-zboru, se prijavite na enega od spodnjih kontaktov, da vas bomo obvestili o prvem srečanju. Potrebujemo tudi sodelavce na drugih področjih: scenske delavce, branjevke, ki sprejemajo obiskovalce, šivilje, potrebujemo velike količine blaga,– vsakdo lahko doprinese svoj delček.

Svojo pripravljenost za sodelovanje lahko potrdite na e-mail (info@ribniskipasijon.si) ali telefon 051 206 572 (Helena), kjer dobite tudi vse dodatne informacije o Ribniškem pasijonu 2013.

Veselimo se sodelovanja z vami! Koordinatorji Ribniškega pasijona 2013.

Komentiraj