Ribnica

Luknjasta Merharjeva ulica v Ribnici državna sramota

Luknjasta Merharjeva ulica v Ribnici (marec 2013)
Luknjasta Merharjeva ulica v Ribnici (marec 2013)

Ribnica – Zima je tudi na Ribniškem pokazala svoje zobe ne le v veliki količini snega, ki je delal preglavice in ponekod povzročil tudi veliko materialno škodo, ampak tudi na cestah.

Luknjasta Merharjeva ulica v Ribnici (marec 2013)

Luknjasta Merharjeva ulica v Ribnici (marec 2013)

Ta najbolj zija na delu državne ceste, gre za razdaljo pičlih stotih metrov v bližini Molovega bencinskega servisa, ki je že dalja časa luknjasta. Večkrat očitki letijo na občino Ribnica oziroma njenega župana, a je Jože Levstek dejal, da za vzdrževanje ceste skrbi država in ne lokalna skupnost. Večkratne prošnje, da bi poškodovano cestišče sanirali, niso bile uslišane, župan pa verjame, da bodo ob lepšem vremenu luknje vsaj zamašene, če že ne ta del ceste temeljito obnovljen.

Župan Ribnice, Jože Levstek

Vir: radiokrka.com

1 komentar

  • Seveda pa to ni edina “cvetka” v naši občini. Tudi naša ulica Opekarska je v takem stanju, da ne veš ali bi jokal ko se pelješ, ali bi se smejal.
    Ja kaj pomaga, ko pa je drugih investicij toliko, da še par lopat asvalta ne premore uboga občina, da bi vsaj delno omogočila nekako spodobno vožnjo.
    Dokler ne bo neumnost in bo nekomu odletelo kolo in ne bodo začele padati tožbe.
    Pa tudi tu ni problema, dokler naši mlinčki tako meljejo ni bojazni. Prej dočakaš dom za ostarele kot pa sodbo “V imenu ljudstva”.

Komentiraj