Ribnica

KK Ribn’čan organiziral spomladansko kolesarjenje po Mali gori 2011

Udeleženci spomladanskega kolesarjenja po Mali gori 2011 v organizaciji KK Rib'nčan

Udeleženci kolesarjenja

Ribnica – Prva majska sobota (7.5.2011) je v sončnem in toplem vremenu privabila 24 ljubiteljev kolesarjenja, ki so se pod vodstvom članov KK Ribn’čan odpravili na spomladansko kolesarjenje po Mali gori.

Krožna pot nas je vodila izpred bmx in 4kros proge v Dolenjih Lazih po gozdni poti do Lepovč in nato naprej v smeri proti Črnem vrhu. Vmes so se na edinem malo daljšem vzponu, najbolj zagreti in še polni moči pomerili v šprintu, kjer je bil najhitrejši Žiga Knez.

Na polovici poti je sledil daljši postanek, da smo si obnovili zaloge pijače in povrnili moči za povratek nazaj, mimo Francetove jame, spet na kolesarsko progo, kjer so preostali člani kluba ob zaključku kolesarje pogostili s toplo malico. Prijetno razpoloženje je nato v dobri družbi trajalo vse do večera.

Že sedaj z veseljem vabimo vse, da skupaj v pomlad, zopet poženemo pedala čez eno leto, še prej pa vabljeni na ogled dirke za slovenski pokal v bmx in 4 kros, ki bo potekalo 25.junija 2011 ter na prireditev v dirtu (skoki) 27.avgusta. Obe prireditvi se bosta dogajali na kolesarski progi v Dolenjih lazih.

KK Ribn’čan

 

Komentiraj