Ribnica

Društvo mažoret in plesalcev Ribnica uspešno zaključilo šolsko leto 2011/12

Društvo mažoret in plesalcev Ribnica

Društvo mažoret in plesalcev Ribnica

Ribnica – V nedeljo, 17.6.2012, je Društvo mažoret in plesalcev Ribnica z zaključno prireditvijo v duhu Evropskega prvenstva dekleta pospremilo na počitnice. Na prireditvi se je predstavilo vseh 7. skupin od najstarejših mažoret, ki v društvu delujejo že vrsto let, pa do najmlajših, ki so mažoretke postale letošnje šolsko leto. S plesom so nas popeljale v svet pravljic, robotov, obudile 80. leta, se podale v svet kriminala, letele v nebo in nas nenazadnje popeljale na morje.

[oglas tip=”180×150″]Prireditev sta povezovala simpatična Nadja Zobec in Sašo Hočevar. Tudi onadva sta se svojo koreografijo preizkusilla na “tekmovalnem” podiju. Občinstvo ni obsedelo. Za popotnico v Francijo so se naučili navijaški ples – na našo tradicionalno slovensko Golico, ki nas bo spremljala v in izven dvorane na evropskem prvenstvu.

Vsa dekleta skupaj z mentoricami Sabino Ivančič, Jano Rus, Anjo Pajnič, Mašo Grebenc, Majo Zbašnik in Anjo Oblak si po napornem in uspešnem letu zaslužijo malo počitka. Vendar pa bo za tekmovalke dveh skupin, ki so se v začetku junija kvalificirale na Evropsko prvenstvo v Franciji, to poletje delovno in aktivno. Tudi med počitnicami se bodo pripravljale in trenirale.

Želimo jim čim manj naporne treninge in uspešno uvrstitev v Franciji!

Komentiraj