Ribnica

Društvo mažoret in plesalcev Ribnica na druženju s španskimi in slovenskimi futsalerji

DMPR in slovenska reprezentanca
DMPR in slovenska reprezentanca

V torek, 7.1.2014, je bilo tudi naše društvo priča futsal spektaklu, ki je potekal v litijski športni dvorani. Nasproti sta si stali futsal reprezentanci Slovenije in Španije, ki sta odigrali še drugo prijateljsko srečanje (prvo je bilo dan poprej v Mariboru. Končalo se je z neodločenim izidom 5:5) v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v futsalu, ki bo potekalo od 28.1. – 8.2.2014 v Antwerpnu. Med udeleženkami bodo tudi slovenski futsalerji, ki bodo tako poskušali v Belgiji čim dražje prodati svojo kožo.

DMPR in slovenska reprezentanca

DMPR in slovenska reprezentanca

DMPR in španska reprezentanca

DMPR in španska reprezentanca

Na povabilo NZS (g. Kokalj Stane) se je odzvalo tudi  Društvo mažoret in plesalcev Ribnica, ki je na tekmi nastopilo z dvema skupinama. Dekleta so s plesno točko otvorila prvenstvo, med polčasom pa navdušila še z eno razgibano koreografijo. Na ta način so pripomogle k dodatni popestritvi futsal spektakla. Plesalke so bile navdušene, saj so imele možnost nastopiti pred popolnoma polno dvorano, saj je za naše fante navijalo kar 1100 gledalcev, kar nam je dalo še dodatne energije pri samih nastopih, ki smo jih izvajale pred tekmo in med samim srečanjem. Ves čas smo tudi spodbujale naše fante in jim s svojim navijanjem pripomogle k dobri igri. Slovenci so se dobro borili, a na koncu so vseeno morali priznati premoč špancem, ki so tako srečanje dobili z 3:0.

Zelo smo vesele in zadovoljne, da smo bile del tega pomembnega športnega dogodka, našim fantom pa želimo, da se čim bolje odrežejo na prvenstvu, po že znanem sloganu
Slovenija gre naprej!!!

Za DMPR Jana Rus, Avtor foto: Drago Perko[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Komentiraj