Loški Potok

Zaključena dobrodelna akcija: Vrtec Loški Potok prejel donacijo v vrednosti 5.000 EUR

Loški Potok – Vrtec Loški Potok je včeraj, 2.3.2011 ob zaključku dobrodelne akcije ‘Pomagajmo vrtcem’ prejel donacijo v vrednosti 5.000 EUR. Sredstva bodo v vrtcu namensko porabili za nakup nekaterih zunanjih igral, dopolnitev opreme igralnic in nakup didaktičnih igrač. V glasovanju, ki je potekalo na strani pampers.si, je vrtec Loški Potok v Spodnjeposavski regiji in JV Sloveniji prejel največ glasov – 8.429.

»Sredstva bomo namensko porabili za nekatera zunanja igrala, dopolnitev opreme igralnic in nakup didaktičnih igrač,« je ob predaji sredstev povedal ravnatelj OŠ Loški Potok Janez Mihelič. »Vsem, ki ste sodelovali pri akciji in glasovali za naš vrtec, se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujem. Posebna zahvala velja vsem staršem otrok, zaposlenim v šoli in vrtcu, učencem naše šole, ‘Potočanom’ – občanom Loškega Potoka in vsem, ki ste več kot dva meseca, dan za dnem vztrajno glasovali za nas. Za pomoč pa smo hvaležni tudi organizatorjem dobrodelne akcije.«

»Z dobrodelno akcijo smo zelo zadovoljni – prijavilo se je veliko število vrtcev, hkrati pa je akcija naletela na velik odziv javnosti, saj smo v glasovanju prejeli več kot 150 tisoč glasov. Veseli smo, da s to akcijo pomagamo vrtcem in da bomo otrokom omogočili boljše bivanje,« je ob predaji sredstev povedala direktorica podjetja Procter&Gamble Ljubljana Barbara Ražem.

»Procter&Gamble in dm drogerie markt izvajata številne družbeno odgovorne aktivnosti, zato nas veseli, da smo združili moči in se uspešno povezali v dobrodelni akciji, ki se osredotoča na naše otroke« je povedala predstavnica za stike z javnostmi Klaudija Antolič za dm drogerie markt.

Dobrodelno akcijo je Pampers organiziral skupaj s podjetjem dm drogerie markt d.o.o. Slovenija. Prijavljenih je bilo 176 vrtcev iz vseh slovenskih regij, ki so podali tudi predloge za porabo sredstev. Kriterij za podelitev sredstev so glasovi, ki so jih oddali obiskovalci strani www.pampers.si. Glasovanje je potekalo od začetka novembra 2010 do konca januarja 2011 na spletni strani pampers.si, do konca glasovanja pa je bilo zbranih 157.152 glasov. Glasovanje je potekalo tako, da je v vsaki izmed petih regij pomoč v višini 5.000 EUR dobil tisti vrtec, ki je zbral največ glasov v tisti regiji.

Procter&Gamble d.o.o. Ljubljana je slovensko zastopništvo mednarodnega podjetja Procter & Gamble (P&G), ki proizvaja in trži številne zelo kakovostne izdelke za vsakdanjo uporabo, med drugim tudi izdelke za nego otrok blagovne znamke Pampers. V podjetju se zavedajo pomena družbene odgovornosti in zato že več let v sodelovanju z raznimi organizacijami izvajajo različne družbeno koristne projekte in aktivnosti. Vse družbeno odgovorne aktivnosti podjetja potekajo v skladu z globalnim programom Live, learn and thrive – Živi, uči se in se razvijaj.

dm drogerie markt je mednarodno koncernsko trgovsko drogerijsko podjetje z več kot 1.850 prodajalnami v desetih evropskih državah; velja za vodilno evropsko drogerijsko podjetje. dm drogerie markt d.o.o. Slovenija je poleg Madžarske, Češke, Slovaške, Hrvaške, Romunije, Srbije ter Bosne in Hercegovine eno izmed osmih hčerinskih podjetij avstrijskega podjetja dm drogerie markt GmbH iz Salzburga, ki je preko holdinga povezano z matičnim podjetjem v Nemčiji – Karlsruhe.

Rok Knafelj

Komentiraj