Zanimivosti

Najbolj seksi slovenska izvajalka narodnozabavne glasbe je …

Barbara Ogrinc,  Ansambel Roka Žlindre

Barbara Ogrinc

Barbara Ogrinc iz Ansambla Roka Žlindre. V Sloveniji je narodnozabavna glasba še kako priljubljena. Še bolj pa so priljubljena dekleta, ki v narodnih nošah ali v bolj ali manj seksi približkih teh razposajeno skačejo po odru in veselo pojejo.

Na spletnem portalu moskisvet.com so postavili vprašanje, katera se vam zdi najbolj seksi …

Tokrat ste izbirali le med štirimi lepotičkami, na voljo so bile: Barbara Ogrinc (Ansambel Roka Žlindre), Loti (Vesele Štajerke), Meta Smolič (Ansambel Azalea) in Jasmina Šmarčan (Navihanke).

Velika večina vas je glasovala za postavno Barbaro, ki nas je, skupaj s svojim ansamblom in ‘kraškimi rockerji’ Kalamari, celo zastopala na evrovizijskem odru na Norveškem.

Simpatična lepotička prav nič ne skriva, da ji je všeč poskočni ritem narodnozabavne glasbe, v kateri se je našla kot odlična izvajalka.

Barbaro smo seveda o zmagi takoj obvestili, vendar ni bila pretirano zgovorna. Prijazno se nam je zahvalila za informacijo in nam še povedala, da je zelo vesela.

Naj še poudarimo, da v anketo nismo uvrstili vseh slovenskih lepotic, ki prepevajo v kakšni narodnozabavni zasedbi. Teh je res ogromno in jih bomo skušali vse združiti v enega od prihajajočih člankov o slovenskih lepoticah.

Vir: moskisvet.com

Komentiraj