Šport

Triatlon Kočevje 2015 – udeležilo se ga je 120 tekmovalcev

Triatlon Kočevje 2015
Triatlon Kočevje 2015

Kočevje – Po štirih letih zatišja je Triatlon klub Inles Riko Ribnica skupaj z Javnim zavodom za šport v Kočevju ob Rudniškem jezeru zopet organiziral Triatlon Kočevje 2015, kjer se je na otroškem akvatlonu, super sprintu ter sprintu v zelo lepem dnevu zbralo 120 tekmovalcev.

Zmagal je 19-letni član ribniškega kluba Jaka Kaplan, ki je drugouvrščenega Roba Svenška, sicer zmagovalca olimpika v Portorožu in člana TK Gorenjska prehitel za skoraj dve minuti. Na tretje mesto se je z odličnim drugim tekom, ki je bil tokrat le nekaj sekund slabši od vedno hitrejšega Svenška, uvrstil Jakin klubski kolega Damijan Kromar.

Prav tako kot Jaka pa je pometla s konkurenco veteranka in članica ljubljanskega TK Telemach Ljubljana Nataša Nakrst, ki si je na kolesu priborila odločilno prednost, katere potem ni več izpustila. Druga in tretja sta bili članici Triatlon kluba Inles Riko Ribnica domačinka Alja Marič, ter Manca Dečman.

Super sprint sta dobila Hrvatica iz TK Rival Doroteja Čargonja ter mladi in obetavni Matej Dečman iz Triatlon kluba Inles Riko Ribnica.

Podrobnejši rezultati in slikovni utrinki so na ogled na FB Triatlon Kočevje:, kjer je na ogled tudi veliko slikovnega materiala, med drugim avtorja fotografa Petra Vrčkovnika (mediaattack.si) oz. na https://goo.gl/photos/UokWnaHhZSuakKf26 .

Komentiraj