Slovenija

Mladi Gaj Riossa se je izkazal v Celju

Mladi Gaj Riossa

Mladi Gaj Riossa

Celje – Na odprtem turnirju v preskakovanju zaprek CSN 2* za Pokal Slovenije se je izkazal tudi mladi Gaj Riossa iz ribniškega konjeniškega kluba.

V Celju je minuli konec tedna potekal odprti turnir v preskakovanju zaprek CSN 2* za Pokal Slovenije, ki je postregel z nastopi najboljših slovenskih konj v preskakovanju. Turnirja v organizaciji Športnega društva Center konjeniškega športa Celje se je udeležil tudi mlad in uspešen član konjeniške ekipe Ugar Equestrian Team, Gaj Riossa, ki je svojo dobro pripravljenost pokazal s tremi konji (Tara Justly, Blue Berry in Zindy Solier).

S kobilo po imenu Zindy Solier, s katero je tokrat tudi prvič nastopil na tekmi, je odlično odjahal že prvi dan in dosegel 2. mesto. S Taro Justly pa si je drugi in tretji dan tekmovanja priboril 2. in 5. mesto. Vse tekme je odjahal na višini zaprek 110 cm, s kobilo Blue Berry pa je tekme odjahal tudi brez napak in prejel 2 rozeti.

Mladi Gaj v prihodnjih tednih ne bo imel prav dosti počitka, saj ga že čez slabih štirinajst dni v italijanskem mestu San Giovanni in Marignano čaka nov turnir, so sporočili iz ribniške konjeniške ekipe Ugar Equestrian Team.

Vir: radiokrka.com, Foto: Nastja Pungračič

Komentiraj