Črna kronika Ribnica

Video: Močan veter je v Ribnici ponoči povzročil veliko škodo (12.12.2017)

Ribnica – Gasilci PGD Ribnica in GZ Ribnica nadaljujejo z odpravljanjem posledic močnega vetra.  Poškodovane so strehe starejših stavb in kar nekaj jih je tudi odkril močan veter. Pravo razdejanje je v Ribniškem gradu v Parku kulturnikov, kjer je kar 13 smrek izruvanih na grajski zid.

Gasilci so na terenu in delajo kolikor se da hitro, vendar varno. Zato prosijo za razumevanje.
Posredujemo pa sporočilo Policije: “interventne službe so na delu, vendar so na posameznih mestih, kjer obstaja nevarnost, da se bodo drevesa še podirala, intervencije zaradi varnosti ustavljene. Prebivalcem svetujemo naj se zadržujejo na varnem in naj se izogibajo gibanju na prostem. Enako velja za voznike, ki naj se ne vozijo na območjih kjer je možnost padca dreves, dokler nevarnost ne bo mimo.”

V primeru nevarnosti pokličite na 112 ter počakajte na nadaljnja navodila. Občane pa pozivajo naj se ne trudijo s sanacijo ker je prenevarno! Počakajte da nevarnost mine!

Vir: FB Televizija Rkanal

1 komentar

  • Zakaj tega ne pokažemo na nacionalni televijizi, da bi vsi videli? Toliko novic je bilo na to temo, vendar z našega konca le nekaj iz Kočevja.

Komentiraj