Črna kronika Ribnica

Video posnetek na odseku ceste Ortnek – Žlebič (12.12.2017)

Ribnica – Posnetek prikazuje odsek na cesti Ortnek – Žlebič. Na relativno kratkem odseku je bilo podrtih več 10 dreves, ki so popolnoma zaprla promet. Pogled na razdejanje, ki ga je povzročilo vreme je naravnost katastrofalen.

Gasilska enota Ribnica – Danes (12.12.2017) smo gasilci GZ Ribnica posredovali na skupno 131ih lokacijah. Na intervenciji je sodelovalo skupno več kot 200 gasilcev. Opravili smo preračunano preko 2000 ur dela. Natančnejši podatki in analiza bo podana v prihodnjih dneh ko se bo situacija upajmo, da umirila.

V nočnem času je posredovanje na strehah objektov prenevarno tudi za vsega hudega vajene gasilce. Vse ne nujne intervencije bomo preložili na jutrišnji dan. Z delom bomo nadaljevali v jutranjem času. V primeru življenjske ogroženosti pa bomo seveda posredovali tudi v takšnih razmerah. V tem primeru pokličite na številko 112.

Vir: FB stran Gasilska enota Ribnica

1 komentar

  • Gasilcem,ki zrtvujejo svoja zivlhenja samo kapo dol. Ko bodo prnesli koledarje dajte raje njimckaksen euro vec kot pa za pirotehniko in alkohol

Komentiraj