Ribnica

Razpis: Ribniška dolina – čista in urejena 2011

Balkon rože
Balkon rože

Vsi prebivalci občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone, ste lepo vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.
Občina Ribnica in Rokodelski center Ribnica objavljata razpis

RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2011

Razpisujemo dve kategoriji:

1. kategorija: Balkon

Ocenjevali bomo cvetlične aranžmaje in pestrost zasaditev na balkonih in gankih hiš ter gospodarskih objektov.

2. kategorija: Posebni kotički na vrtu ali dvorišču.

Ocenjevali bomo urejene prostore, ki so skladno vključeni v vrt ali dvorišče (skalnjak, ribnik,…)

Zbiranje prijav

Na razpis se lahko prijavite sami, lahko pa predlagate udeležbo svojega soseda, prijatelja ali znanca. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni. Prijave zbiramo do ponedeljka, 1. avgusta 2011.

Prijavite se lahko z izpolnjenim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Rokodelskega centra Ribnica, osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do sobote od 9 – 17. ure ali podatke posredujete na telefon 01 8361 104. Izpolnjene obrazce pošljite na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si .

Strokovna komisija, sestavljena iz predstavnikov Kmetijsko svetovalne službe Ribnica, Občine Ribnica in Rokodelskega centra Ribnica, bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, fotografirala balkone in posebne kotičke udeležencev razpisa in na zaključni prireditvi podelila nagrade.

Lepo vabljeni!

Komentiraj