Ribnica

Razpis: RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2015

Balkon rože
Balkon rože

Občina Ribnica in Rokodelski center Ribnica objavljata razpis RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2015.

Vsi prebivalci Občine Ribnica, ki z veseljem  in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča  in balkone, ste lepo vabljeni k sodelovanju  v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.

Letos bo akcija potekala malo drugače.  Strokovno komisijo bodo sestavljali  strokovnjaki in predstavnik Občine  Ribnica. K sodelovanju smo povabili  tudi domačinke, ljubiteljice urejanja  vrtov. Te bodo komisiji predlagale hiše,  ki imajo zanimivo urejeno okolico: zasaditve z enoletnicami, trajnicami, urejene  balkone, okna, dele vrtov …

Na razpis se lahko prijavite tudi sami, predlagate svojega soseda ali prijatelja. Predlagani  kandidati bodo o prijavi obveščeni.

Prijave  zbiramo do 1. julija. Prijavite se lahko osebno v Rokodelskem  centru od ponedeljka do petka od 9.  do 17. ure in v soboto od 9. do 13. ure  ali podatke posredujete po telefonu 01  836 11 04. Lahko nam pišete na naslov  Rokodelski center Ribnica,  Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica  ali po elektronski pošti na naslov  info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Komisija bo po zaključku prijav opravila  oglede na terenu predvidoma v prvi polovi-ci julija. Izbrala bo zanimive zasaditve, ki jih  bo na zaključni prireditvi komentiral strok-ovnjak Matic Sever.

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Komentiraj