Ribnica

Razpis: RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2014

Balkon rože
Balkon rože

Občina Ribnica in Rokodelski center Ribnica objavljata razpis: RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2014. Vsi prebivalci Občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone, ste lepo  vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.

balkon rože

Ribniška dolina – čista in urejena 2014

Letos razpisujemo dve kategoriji:
1.    kategorija: balkoni
Iščemo urejene in lepo oskrbovane nasade cvetja na balkonih.

2.    kategorija: urejen vrt in okolica hiše
Iščemo urejene in z okolico skladne zasaditve rastlin na vrtu ali pred hišo.

Zbiranje prijav
Na razpis se lahko prijavite sami, lahko pa predlagate svojega soseda, prijatelja ali znanca. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni. Prijave zbiramo do torka, 1. julija 2014.

Prijavite se lahko osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do petka od 9. – 17. ure in v soboto od 9. – 13. ure ali podatke posredujete po telefonu 01 8361 104. Lahko nam pišete na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Komisija bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, predvidoma v prvi polovici julija. Ocenila in izbrala bo najboljše iz obeh kategorij.
Letos smo naredili nekaj sprememb, tako da bomo nagrajence iz obeh kategorij razglasili na  ekskurziji, kamor bomo povabili vse, ki boste sodelovali pri akciji. Skupaj si bomo ogledali primer dobre prakse urejanja vrtov.

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Komentiraj