Ribnica

Občni zbor Turističnega društva Ribnica

Marjana Radivojević, Jože Zakrajšek

V petek, 19.3.2010 so se člani Turističnega društva Ribnica zbrali na občnem zboru, na katerem so za nadaljnja štiri leta mandat predsednika podelili Jožetu Zakrajšku. Pregledali so poslovanje društva v lanskem letu in predstavili projekte za letos.

Že nekaj let društvo ne prireja le tradicionalnega Ribniškega sejma, temveč koordinira številne prireditve, ki se zvrstijo v času Ribniških dni pred sejmom. Poleg tega so lani pričeli z organizacijo Grajskih večerov, ki jih je v preteklem obdobju začel oživljati radio Urban. Odgovoren v društvu za dogodke in promocijo Marko Modrej je številne ideje, od Grajskih večerov, do velike nadgradnje samega sejma označil kot nujno, poleg tega pa pohvalil vse bolj tesno sodelovanje s TIC-em, Študentskim klubom, JSKD-jem in ostalimi društvi, saj lahko le s skupnim nastopom dosežemo to, kar si posamezniki želijo, je dodal. Sicer majhna ekipa dela čudeže, ki so lahko z znanjem, izkušnjami in trdim delom tudi uresničljivi.

Društvo je število svojih projektov v nekaj letih podvojilo oz. potrojilo, poleg tega za letos pripravljajo nekaj natečajev, skupaj z ostalimi akterji kulturnega in turističnega dogajanja bi radi obudili in obogatili decembrsko dogajanje, vsako leto bodo nadgrajevali tudi največji dogodek v Ribnici, sejem, ki bo letos že 35.

O društvu si lahko več ogledate na spletni strani www.turisticno-drustvo-ribnica.net

Vir: radio1.si

Komentiraj