Ribnica

Erika Žnidaršič prihodnje leto pričakuje naraščaj

Erika Žnidaršič
Erika Žnidaršič

Erika Žnidaršič

Erika Žnidaršič

Ribnica – Voditeljica Erika Žnidaršič je po poročanju različnih medijev v petem mesecu nosečnosti. S fantom Davidom Srdarevom pričakujeta naraščaj v drugi polovici aprila prihodnje leto.

Simpatična televizijska voditeljica in njen fant, nekdanji košarkar David Srdarev, s katerim sta skupaj že vrsto let, sta v veselem pričakovanju. Kot je razkrila 33-letna rjavolaska, ima rok poroda 20. aprila prihodnje leto, na svet pa naj bi prijokal fantek. Njeno zdravstveno stanje je bilo v prvih mesecih nosečnosti precej slabo, saj je pogosto bruhala in bila neprestano utrujena. A kot pravi, se zdaj počuti odlično in že nestrpno pričakuje prvorojenca.

Erika, ki je v petem mesecu nosečnosti, je veselo novico najprej sporočila svojemu dolgoletnemu partnerju, ki je bil ob tem več kot presrečen. Doma so bili sprva malo presenečeni, nato pa nihče ni mogel več skrivati veselja“. Erika se zdaj počuti dobro, vendar priznava, da so bili prvi meseci precej naporni: Slabostim se nisem izognila. Najhuje je bilo na začetku, ampak zdaj sem v redu.

Še ostaja na malih zaslonih

Voditeljica, ki so jo gledalci Televizije Slovenija lahko spremljali pretekla štiri leta v oddaji Piramida, se po septembrski zadnji oddaji ni popolnoma poslovila od malih zaslonov. V obdobju snovanja novih zamisli za televizijske projekte se je priključila zvezdniški zasedbi na plesnem turnirju Zvezde plešejo, kjer se trenutno bojuje za mesto v finalu.

Plešem še. Ampak sem se prej o tem posvetovala z zdravniki, ki so rekli, da to ni bolezen, ki bi slabo vplivala nanjo ali na otroka in da naj plešem naprej, je potrdila Erika, da se še ne poslavlja od turnirja in preživljanja nedeljskih večerov v oddaji Spet doma.

Vir: rtvslo.si in siol.net

1 komentar

Komentiraj