Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo na zaključek akcije zbiranja odpadne električne in elektronske opreme (OEEO)

Bojan Trdan, direktor Komunale Ribnica
Bojan Trdan, direktor Komunale Ribnica
Bojan Trdan, direktor Komunale Ribnica

Bojan Trdan, direktor Komunale Ribnica

Komunala Ribnica je letos ponovno organizirala nagradno akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme (OEEO). Zaključek akcije s predstavitvijo rezultatov akcije in žrebanjem nagrad bo v petek 31.5.2013 ob 13. uri v sejni sobi Komunale Ribnica.

KOMUNALA RIBNICA d.o.o. in  ZEOS, d.o.o. ponovno organizirata akcijo zbiranja OEEO, baterij in akumulatorjev. Z akcijo“Aparat ni za kosovni odpad!” želimo vse Vas spodbuditi k oddaji OEEO, odpadnih varčnih in fluorescentnih sijalk ter baterij in akumulatorjev na pravo mesto.

Vsi, ki boste v času akcije, med 1. majem in 31. majem 2013 do 12 ure v ZBIRNI CENTER na sedež komunalnega podjetja v Goriči vasi ali na terenski akciji prinesli katerokoli OEEO odpadno varčno sijalko ali baterijo/akumulator, boste na podlagi izpolnjenega kupona sodelovali v nagradnem žrebanju za hladilnik. Žrebanje nagrajencev bo 31. maja 2013 ob 13.00 uri na sedežu komunalnega podjetja Komunala Ribnica d.o.o. v Goriči vasi.

[oglas tip=”125×125″]Če imate doma kakršenkoli pokvarjen aparat, odpadno varčno sijalko ali baterijo odpeljite le to v zbirni center ali pa na katero od zgoraj navedenih lokacij in poskrbeli bomo, da bodo obdelani in odstranjeni na pravilen način.

Ob enem pa vas obveščamo, da bo vzporedno s terensko akcijo ob sobotah potekalo tudi zbiranja nevarnih odpadkov, ki jih boste oddali našemu pooblaščenemu podjetju Kemis.

Vse dodatne informacije o sami akciji dobite na naši spletni strani in v zbirnem centru na sedežu komunalnega podjetja  v Goriči vasi.

Vabljeni, da se akcije »Aparat ni za kosovni odpad« čim bolj množično udeležite in domov odnesete nov  hladilnik.

Komentiraj