Koledar dogodkov Ribnica

STAND UP VEČER z Matjažem Javšnikom

Kdaj: v četrtek, 10. maja 2012, ob 19h
Kje: v dvorani Rokodelskega centra Ribnica
Info: Vstopnice so v predprodaji v Rokodelskem centru Ribnica

Kdaj: v četrtek, 10. maja 2012, ob 19h
Kje: v dvorani Rokodelskega centra Ribnica
Info: Vstopnice so v predprodaji v Rokodelskem centru Ribnica

V Ribnico prihaja eden največjih slovenskih
zvezdnikov gledališča in televizije!

STAND UP VEČER z Matjažem Javšnikom

četrtek, 10. maj 2012, ob 19h
v dvorani Rokodelskega centra Ribnica

STAND UP VEČER z Matjažem Javšnikom

STAND UP VEČER z Matjažem Javšnikom

Matjaž Javšnik je slovenski igralec in komedijant. Rodil se je leta 1969 in končal gledališko in lutkovno šolo (GILŠ) v Ljubljani. Nastopil je v celovečernih filmih V leru, Marmelada, Na svoji Vesni in Zadnja večerja. Znan je po vlogi Izija v nadaljevanki TV dober dan, igral je v komediji 5moških.com, v Impro ligi (prvenstvo v gledališki improvizaciji), kjer je bil večkratni prvak, glas je posodil številnim animiranim likom v družinskih animiranih filmih (Mali pišček in Sezona lova).

[oglas tip=”180×150″]Prejel je Severjevo nagrado za igralske dosežke ter pokal za najboljšega improvizatorja na državnem prvenstvu v gledaliških improvizacijah (1998).

Pred leti je Matjaž Javšnik posnel oddajo skriti mikrofon. V oddaji je znane ljudi ali kakršnekoli ustanove klical in jim razlagal brez vezne stvari, vendar se ob posnetkih vseeno dobro nasmejimo.

Priljubljeni komik Matjaž Javšnik je dobil nagrado Bob leta 2009. Njegova izjava: “Ljudje imajo največ za povedati o ljudeh, ki jih ne poznajo,” je prejela največ glasov. Matjaž Javšnik je tako v mariborskem Narodnem domu prejel nagrado Bob leta 2009. Izjava, ki jo je izrekel Matjaž Javšnik, je prejela največje število glasov bralcev časopisa Večer in širše javnosti.

Matjaž Javšnik je bil izbran za naj igralca Špas teatra leta 2010 in to kar preko priljubljenega socialnega omrežja Facebook. Glasovanje je potekalo z “lajki” na sliko osebe, za katero so želeli glasovati. Med desetimi izbranimi so prišli v četrt finale Uroš Smolej, Matjaž Javšnik, Lucija Ćirović, Zvezdana Mlakar in Sabina Kogovšek Zrnec. Uroš Smolej, Matjaž Javšnik in Lucija Ćirović so se nato uvrstili še v pol finale, v finalu pa so Facebook uporabniki izglasovali najbolj popularnega igralca v Špas teatru, Matjaža Javšnika.

Razlogov, da ne zamudite edinstvenega večera v Ribnici je torej več kot dovolj.

Pohitite, število vstopnic je omejeno!
Se vidimo v četrtek, 10. maja, ob 19. uri, v dvorani Rokodelskega centra Ribnica.

Vstopnice so v predprodaji v Rokodelskem centru Ribnica.

Komentiraj