Koledar dogodkov Ribnica

8. Grajski večer 2013: Lucija Ćirović z gosti – Večer stand up komedije

7. Grajski večer 2013, Lucija Ćirović z gosti - plakat
7. Grajski večer 2013, Lucija Ćirović z gosti - plakat

Kdaj: v petek, 23. avgust 2013, ob 20h
Kje: Na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstopnine ni!

8. Grajski večer 2013

Lucija Ćirović z gosti
Večer stand up komedije

petek, 23. avgust 2013, ob 20. uri
v ribniškem Gradu

7. Grajski večer 2013, Lucija Ćirović z gosti - plakat

7. Grajski večer 2013, Lucija Ćirović z gosti – plakat

Za nami je sedem petkovih večerov, ki so jih zaznamovali: Beloruski državni plesni ansambel Haroški (Koroški) in duo Aura iz Belorusje, gledališka skupina DramŠpil s premiero igre Na kmetih, vrhunska pevka Nuška Drašček Rojko s tolkaliti MP3, odlični Teater Quartet, Žiga Bižal, ki je dokazal, da ni zgolj izjemen tekstopisec in pisec glasbe, temveč tudi pevec in vsestranski instrumentalist, eden najboljših svetovnih basbaritonistov Juan Vasle ter izjemna zasedba Mariachi International Alma de Mexico.

Da so letošnji večeri najbolj obiskani doslej, z najkvalitetnejšimi nastopajočimi, izjemnim občinstvom, smo lahko zatrdili že po prvi polovici. Sedaj lahko to le še potrdimo, saj so se letošnji superlativi iz petka v petek le še potrjevali.

Tako bo tudi na zadnjem grajskem večeru, ta petek, ko ne bo manjkalo dobre volje, smeha, pozitivnih vibracij, ki so letos izjemno močne.

Lucija Ćirović

Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami. Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com …

Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi. Recept za dober stand up; Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!

Ana Marija Mitič

Ana je igralka in voditeljica, ki brez dlake na jeziku rada pove: “Bolj se brada ‘gunca’, bolj je ‘fejst’ punca,” in da je kakšen morebitni kilogramček preveč, v bistvu modni dodatek.

V resnici je Ana Marija stroga nasprotnica diet, zato se še nikoli ni nobene lotila. “Jem vse, in to z največjim užitkom. Že pred leti, ko sem ugotovila, da bi morala po svetovnih standardih mode biti le polovica same sebe, sem se odločila, da bom svoje ‘kilce’ nosila s seboj kot modni dodatek. Ne počutim se slabo, krvno sliko imam kot dojenček, niti po hoji v tretje nadstropje še ne izkašljam polovice pljuč, tako da nimam nobenih ambicij olupiti svojega ‘teleščka’ do kosti. Tudi rekreacija mi ni španska vas: od športov treniram ekstremno kuhanje golaža in hitrostno rezanje pršuta.

S svojim za nekatere ‘ogabno okroglim videzom’ se ne obremenjuje, zaradi tega ni prikrajšana za prav nič – niti za uspehe v karieri niti za očarljive, krasne ljubimce, pravi simpatična in jezična Ana Marija.

Janez Usenik

[oglas tip=”250×250″]Janez je stand up komik, novinar POP TV-ja, idejni oče dobrodelnega muzikala Mož iz Manče in falirani pravnik. Kot povezovalec programa sodeluje v stand up oddaji Brez dlake na jeziku.

Dejaven je na odru Šentjakobskega gledališča, njegov humor pa lahko gledalci opazujejo tudi v novinarskih prispevkih, kjer zgodbe še tako resnih tem izpostavi s humorjem ali že kar satiro.

Komik, ki sicer blesti tudi kot moderator dogodkov, svoj humor gradi na zgodbah in energiji očeta treh hčera. Pogosto očara s humornimi glasbenimi priredbami, na njegove privlačne in komične interpretacije pa ni odporna niti poezija.

Največkrat ga uredniki v ogenj pošljejo takrat, ko bi radi določeno temo predstavili na originalen in čim bolj zabaven način.

Z nami bo še Aleš Novak, ki se med uveljavljene komike šele prebija, a njegovi nastopi nikogar ne pustijo hladnega.

Lucija bo v petek s seboj pripeljala tudi …. PRESENEČENJE !!!

Vabljeni v petek, 23. avgusta, ob 20. uri v ribniški Grad!

Komentiraj