Koledar dogodkov Ribnica

4. Grajski večer 2017: Lucija Ćirović z gosti – 10 let

4. Grajski večer 2017, Lucija Ćirović z gosti
4. Grajski večer 2017, Lucija Ćirović z gosti

Kdaj: v petek, 28. julij 2017, ob 20h
Kje: na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstop prost!

4. Grajski večer 2017
LUCIJA ĆIROVIĆ Z GOSTI – 10 LET
Lucija ob 10 letnici stand up komedije na ribnišekm
grajskem odru pirpravlja nepozabno doživetje – The best of 10 let

petek, 28. julij 2017, ob 20. uri v ribniškem Gradu

Lucija ob 10 letnici stand up komedije na ribniškem grajskem odru pripravlja nepozabno doživetje – The best of 10 let.

Boštjan Meglič – Peška prihaja iz Tržiča. Po duši je humorist in že 15 let radijec. Ima svojo oddajo in zabava poslušalce radia Gorenc. Pogosto ga lahko vidimo v živo, kjer je kot moderator in voditelj raznih prireditev vedno brez dlake na jeziku. Nastopal je tudi v oddaji Na zdravje kot Poštar Peška. Pravi, da ima v bazi blizu 85.000 vicev, v glavi pa malo manj. V oddaji MasterChef se je uvrstil med najboljših pet.

Elvis Kudič je star 21 let, prihaja iz Bohinja in je bil finalist oddaje MasterChef. Sam sebe je opisal z besedami: »Sem skromen in recimo da prijazen fant. Zelo rad imam naravo. Pet let sem treniral atletiko, bil sem državni prvak na ovirah in član mladinske državne reprezentance. Zelo rad kuham in packam po kuhinji, ker hrano naravnost obožujem! Zelo rad spoznavam nove okuse, ki mi še niso znani. Nekega dne pa bi zelo rad potoval po svetu!« Prva destinacija: Ribnica.

Christa Žentiily – Salome, ki prihaja z otoka Rab na Hrvaškem, že več kot 30 let živi v Sloveniji. Ves ta čas je znana medijska osebnost, ki osvešča družbo o različnosti med ljudmi. Poleg atraktivnih nastopov, organizacije odličnih zabav, ki jih je izvedla in knjige Novo rojstvo, ki jo je izdala, se je udeležila tudi različnih resničnostnih šovov. Največ pozornosti, ki ji je tudi spremenila življenje, je bila deležna v oddaji MasterChef, v kateri je dosegla tretje mesto.

Lucija Ćirović – Domačinko Lucijo Ribničani ne poznajo samo po njenem delu in nastopih, temveč večinoma tudi osebno. Je soseda ribniškega gradu, kjer bo jubilejno, že 10-ič izvedla stand-up večer. V letu 2017 se je udeležila oddaje MasterChef, kjer si je z vztrajnostjo in dobro voljo ‘prikuhala’ pot do četrtfinala. Zato bo tokratna tematika zabavnega večera kombinacija izkušnje MasterChef šova in pregled njenih najbolj uspešnih šal preteklih 10 let stand-up kariere.

Komentiraj