Koledar dogodkov Ribnica

Izobraževalni seminar: Podjetništvo za mlade, študente in karierni coaching

Podjetništvo
Podjetništvo

Kdaj: sreda, 4. oktober 2017, ob 17h
Kje: Miklova dvorana, Knjižnica Miklova hiša
Info: —

Izobraževalni seminar Gordane Tekavčič
PODJETNIŠTVO ZA MLADE, ŠTUDENTE IN KARIERNI COACHING
sreda, 4. oktober 2017, ob 17h, Knjižnica Miklova hiša

Analize predvidevajo, da bodo v današnji hitro spreminjajoči se družbi zaposleni v karieri doživeli od deset do štirinajst sprememb. Zaposleni se glede varnosti zaposlitve ne morejo več zanašati na delodajalca – varna zaposlitev NE obstaja več. Namesto tega moramo postati svoji lastni karierni menedžerji.

Zato vas vabimo na uvodni izobraževalni seminar z naslovom PODJETNIŠTVO ZA MLADE, ŠTUDENTE IN KARIERNI COACHING, na katerem bodo na Občini Ribnica predstavljeni konkretni postopki, kako se smiselno lotiti iskanja zaposlitve, poslovna vez z delodajalci, socialni kapital – mreženje, simulacija zaposlitvenega razgovora, pisanje CV-ja, pridobivanje dodatnih spretnosti in znanj ter še več. Srečanja so primerna za dijake, študente in zaposlene osebe, ki iščejo več načinov, kako si pridobiti čim več znanja od bolj izkušenih ljudi in tistih, ki k razvoju svoje kariere pristopajo aktivno.

PREDAVATELJICA: Gordana Tekavčič, mag. ekonomskih in poslovnih ved, ki ima bogate izkušnje v vlogi menedžerke, predavateljice in od letošnjega leta kot direktorica Občinske uprave Občina Ribnica.

Seminar bo izveden ob prijavi najmanj 15 udeležencev.

Potrebne so predhodne prijave na obcina@ribnica.si.

Komentiraj