Zanimivosti

Nuša Lesar: Po odhodu iz plesnega šova Zvezde plešejo bom lahko brez slabe vesti počela…

Nuša Lesar in Andrej Rebula
Nuša Lesar in Andrej Rebula

Po odhodu iz plesnega šova je voditeljica povedala, kaj bo zdaj lahko počela brez slabe vesti … V nedeljo zvečer se je od najbolj spektakularnega plesnega šova Zvezde plešejo morala posloviti televizijska voditeljica, Ribničanka Nuša Lesar, ki je kar devet tednov odlično plesala s soplesalcem Andrejem Rebulo. Čeprav je zaradi izpada iz tekmovanja potočila tudi nekaj solz, predvsem ker se poslavlja od soplesalca, nam je zaupala nekaj podrobnosti.

»V tokratni oddaji smo plesali v trojčku in sem ugotovila, da v resničnem življenju niti pod razno ne bi krotila takšnih dveh fantov kot na plesnem parketu, saj je to preveč zahtevno. (smeh) Hudo mi je, da zapuščam šov, po drugi strani pa si bom zdaj lahko privoščila vse, še največ pa hrane,« je povedala Nuša, ki je dodala, da se ne strinja s sodniki, da je v izločilnem dvoboju plesala bolje. »Ne zdi se mi, da sem bila boljša, kot ko smo plesali prvič. Verjetno takrat daš res vse od sebe, saj ne moreš ničesar izgubiti in je lahko samo bolje. Sama vem, da sem dala obakrat vse od sebe,« je razložila Nuša.

Ganila z iskreno izpovedjo

Prelestna voditeljica pa je zdaj razkrila tudi delček tistega, kar nam je do zdaj ostalo skrito.

“Po treh mesecih, približno 300 urah preživetih v plesni dvorani, nešteto modricah, nekaj opeklinah in utrujenim gležnjem se počasi vračam nazaj v normalen ritem življenja,” je svojo izpoved na facebooku začela Nuša Lesar, ki je zadnje tri mesece več ali manj preživela v plesnem studiu, kjer je vsak dan vztrajno vadila koreografije za šov Zvezde plešejo in se nato iskreno zahvalila svojemu plesnemu partnerju. “Da so mi tedni minili bolj v smehu kot bolečinah in bolj v optimizmu kot živčnosti, se moram zahvaliti najboljšemu možnemu soplesalcu zame, Andreju Rebuli. Človeku, ki mi je ves čas držal ravnovesje med treningi in počitkom, ki je znal prisluhniti mojim skrbem, pomislekom, ki je vedno stremel k temu, da bom videti kar se da dobro in me peljal iz cone udobja tako, da sem se pri tem še vedno počutila udobno. Andrej, hvala, da me nisi spreminjal ampak izpopolnjeval, hvala, da me nisi silil ampak spodbujal in hvala, da me nisi samo poslušal ampak tudi razumel. In čeprav te v vsem tem času kljub izdatnemu trudu nisem uspela naučiti izgovoriti črke G, vem, da si ne bi mogla izbrati boljšega plesnega partnerja.”

Na koncu so na vrsto prišli tudi njeni najbližji in prijatelji, za katere je bilo v zadnjih mesecih komaj kaj časa. “Zdaj, če se že zahvaljujem in sem vsa ‘pocukrana’, potem bom seveda rekla hvala še moji družini in prijateljicam, da so potrpežljivo čakali, da si bom lahko vzela čas zanje in me spodbujali tudi, ko sem jamrala, da ne morem več. In hvala tudi vsem vam, dragi gledalci in gledalke, ki ste mi pisali lepa sporočila in glasovali za naju z Andrejem. Cenim vsak trenutek, ki ste mi ga namenili in vam sporočam, da vas imam kar malo rada,” je še zapisala vzhičena Nuša, ki se zdaj znova vrača pred televizijske ekrane, kjer so jo gledalci oddaje Svet na Kanalu A že pošteno pogrešali.

Vir: lokalno.si

Komentiraj