Ribnica

Nuša Lesar ga ne skriva več

Nuša Lesar in Gregor Krušič
Nuša Lesar in Gregor Krušič

Čeprav je Ribničanka Nuša Lesar po ločitvi od nekdanjega moža svojega novega partnerja kar nekaj časa uspešno skrivala pred mediji, so le-ti vseeno uspeli izvedeti identitetno njenega novega izbranca. Nuša je že nekaj časa namreč v razmerju z Gregorjem Krušičem, poslovnežem in direktorjem Teniške zveze Slovenija. Če ga je v zadnjih mesecih uspešno “skrivala”, pa se je zdaj odločila, da je čas, da ga uradno pokaže tudi javnosti.

Nuša ga je v petek, 13. oktobra, najprej pripeljala na zaključno prireditev Famme Fatale 2017, ki je potekala v ljubljanski Festivalni dvorani. Simpatična voditeljica je bila ena izmed osmih finalistk usodnih žensk, ki so tako ali drugače v Sloveniji zaznamovale leto 2017. Gregor je Nuši izkazoval podporo, skupaj pa sta pozirala tudi za prve uradne fotografe.  Nuši sicer ni uspelo osvojiti naziva najbolj usodne ženske leta 2017, Famme fatale 2017 je namreč postala njena kolegica Ota Širca Roš.

Spomnimo, Nuša se je avgusta 2014 poročila s svojim dolgoletnim fantom Sebastjanom Pogorelcem, nato pa kmalu ločila. Prav tako kot Nuša pa ima tudi Gregor Krušič za sabo ločitev.

Vir: svet24.si

Komentiraj