Šport

ŠD Fragmat EXTREM izgubil prijateljsko tekmo s FC Litijo

Prijateljska tekma med Fragmat Extrem - Litija
Prijateljska tekma med Fragmat Extrem - Litija

Sodražica – V sredo ob 19.30, se je v Športni dvorani Sodražica odvila prijateljska tekma. Nasproti domačemu FRAGMAT EXTREMU je stal izjemno renomiran nasprotnik FC Litija. Gostje niso prišli v polni zasedbi, vendar pa so glavni akterji ekipe bili prisotni (Simeunović, Vrhovec, Pertič, Simič…, pogrešali smo edino reprezentančnega kapetana Osredkarja).

Prijateljska tekma med Fragmat Extrem - Litija

Prijateljska tekma med Fragmat Extrem – Litija

Tekma ni imela prav velikega naboja, tako da je skozi ves čas potekala zelo fer igra z zelo malo prekrški z obeh strani. Bolje so začeli Litijani, ko so preko Simiča povedli. Arko in Kordiš sta nato rezultat obrnila v korist domačih. Simeunovič pa je tik pred koncem polčasa izenačil na 2:2.

Drugi polčas je bil veliko bolj dinamičen in so pobudo prevzeli naši igralci. Borbenost in spretnost se jim je obrestovala, ko je domača ekipa preko zadetka Gregoriča povedla. Litijani se niso dali in Simeunovič zopet izenači. Že je kazalo, da se bo srečanje končalo s prijateljskim rezultatom 3:3, pa je v zadnji minuti tekme Jandrić izkoristil napako domačinov in privedel FC Litijo do zmage 3:4.

Pohvaliti je potrebno vse domače igralce, ki so pokazali veliko znanja. V priložnostih za zadetek je krepko prednjačila domača ekipa, samo kaj ko pa žoga ni šla v mrežo. Tekma je bila kar dober pokazatelj, da se lahko naša ekipa dokaj enakovredno kosa tudi s tako elitno in izkušeno ekipo.

Komentiraj