Šport

Ribniški plavalci uspešni na 4. mitingu za pokal Inles 2011

Ribniški plavalci uspešni na 4. mitingu za pokal Inles 2011

Ribniški plavalci uspešni

Ribnica – V Plavalnem klubu Inles Riko iz Ribnice so več kot zadovoljni z začetkom letošnje sezone in bero kolajn (največjo doslej). Da bodo v tem klubu, ki je lani praznoval deset let dela, tudi v prihodnje želi sadove »zgodnje setve«, je pokazal tudi tradicionalni, sicer že četrti plavalni miting za pokal Inles 2011.

V 25-metrskem bazenu se je v štirih starostnih skupinah za moške in ženske v devetih disciplinah pomerilo 330 mladih plavalcev iz 16 slovenskih klubov.

Prvo ime plavalne sobote je bil domači tekmovalec Chad Andoljšek, ki je zmagal v štirih panogah, in sicer na 100 metrov prsno, hrbtno, delfin in mešano. Tim Zobec je bil drugi na 10o0 metrov hrbtno in mešano, tretje mesto pa je osvojil na 100 metrov prsno. Jošt Pavlin je osvojil srebrno kolajno na 100 metrov prsno ter bronasto na isti razdalji v disciplini mešano. Na krajši razdali, 50 metrov prosto, se je Robi Lovšin uvrstil na drugo mesto. Kolajni sta velikemu uspehu gostiteljev prispevali tudi Veronika Oražem z drugim mestom na 100 metrov prosto in Maja Guduraš, ki je bila tretja na 100 metrov prosto.

Vir: dolenjskilist.si, M.G

Komentiraj