Sodražica

Na letni skupščini ŠD Extrem Fragmat 2011 izvolili novega predsednika

Redna letna skupščina ŠD Extrem Fragmat 2011

Redna letna skupščina ŠD Extrem Fragmat 2011

Sodražica – V soboto, 9.7.2011 je Športno društvo Extrem Fragmat opravilo redno letno skupščino, na kateri so med drugim sprejeli nov statut, grb in zastavo, izvedli volitve in pregledali poročila za preteklo sezono.

Skupščine se je udeležil tudi podpredsednik Nogometne zveze Slovenije in predsednik MNZ Ljubljana Stane Oražem, ki je na tovrstna društva zelo ponosen.

Sedaj že nekdanji predsednik Športnega društva Extrem Fragmat Boštjan Mihelič ocenjuje, da so se v prelomnih trenutkih pravilno odločali. Kot pomembnejše akterje je navedel: Roberta Turkoviča, Jožeta Zidarja, Franca Arka in Tadeja Levstka. Prav tako pomemben člen predstavljajo tudi člani, ki so prevzeli vlogo trenerjev otroških ekip. Boštjan Mihelič je mnenja, da je bil njegov odstop z mesta predsednika lansko leto pika na i, saj so po odstopu nekateri člani začeli aktivneje sodelovati.

Pred skupščino je bilo stanje v Športnem društvu Extrem sledeče: 133 mladoletnih članov, od tega 128 moških in 5 žensk ter 84 rednih članov, od tega 70 moških in 14 žensk. Torej vseh članov je bilo 217, od tega 198 moških in 19 žensk.

Novi predsednik kluba je postal Franc Žgajnar, direktor in lastnik podjetja Fragmat, ki je že v preteklosti pomagal ambiciozni sredini, ki stavi na delo z mladimi.

Načrti za naprej so, pridobiti še nekaj trenerjev in funkcionarjev ter sponzorjev. Medse pa privabiti tudi kakšno članico več. V Extremu upajo, da bodo v prihodnje lahko tekmovali tudi s člansko selekcijo, vendar pa so enotnega mnenja, da zaradi tega ne sme trpeti mladinska selekcija.

Vir: radio1.si

Komentiraj