Slovenija

Volitve 2011: Zoran Janković v Kočevju obljubil čez 2 leti začetek gradnje obvoznice mimo Škofljice

Zoran Janković v Kočevju o obvoznici na Škofljici

S predstavitve - Kočevje potrebuje Pozitivno Slovenijo

Kočevje – Začetek gradnje obvoznice mimo Škofljice po Barju naj bi bil čez dve leti, je ob odprtju prostorov volilnega štaba Liste Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića v Kočevju povedal in obljubil kandidat za mandatarja Zoran Janković.

Edina sprejemljiva rešitev bodoče obvoznice okoli Škofljice je tista, ki sta jo predstavnika ministrstva za okolje in prostor ter promet letos uskladila z župani trinajstih občin ob tretji A razvojni osi. To pomeni, da naj bi jo v prostor umestili in seveda zgradili po ljubljanskem Barju in ne Lisičju, kot se znova predlaga. To je ob odprtju prostorov volilnega štaba Liste Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića v Kočevju povedal in obljubil kandidat za mandatarja Zoran Janković.

Hkrati se je predstavila kandidatka za poslanko v državnem zboru v kočevskem volilnem okraju, Aleksandra Osterman. Janković je še dejal, da mora Kočevska izkoristi svoje prednosti, zlasti gozd in les ter v sozvočju z naravo razvijati nove projekte, kakršen je bil pred leti Od njive do mize, nekdanjega Mercatorja  kmetijskega gospodarstva. To območje, je še dejal Janković, mora biti deležno tudi davčnih olajšav, kot spodbude za nova delovna mesta, prihodnost kraja pa je nedvomno v zdravem gospodarskem jedru in ljudeh na vodilnih mestih.

ZVOK
Zoran Janković o obvoznici
Zoran Janković o težavah
Aleksandra Osterman o programu

Vir: radio1.si

6 komentarjev

Komentiraj