Slovenija

Seznam stacionarnih radarjev v Ljubljani

Seznam stacionarnih radarjev v Ljubljani

Seznam radarjev v Ljubljani

Ljubljana – Stacionarni radar je samodejna merilna naprava za nadzor prometa, ki prekrške slikovno dokumentira. Stacionarni radarji v Ljubljani so na naslednjih lokacijah:

SEZNAM

1. Jamova cesta 46 (omejitev 40 km/h),
2. Hradeckega cesta 33 (omejitev 50 km/h),
3. Trnovski pristan 10 (omejitev 30 km/h),
4. Jarška cesta 55 (omejitev 30 km/h),
5. Zaloška cesta 195 (omejitev 50 km/h),
6. Avšičeva cesta 30a (omejitev 40 km/h),
7. Brnčičeva ulica 39 (omejitev 50 km/h),
8. Jurčkova cesta 14 (omejitev 50 km/h) – lokacija preverjena, glej spodaj komentar

Seveda pa vsi našteti radarji niso edini, eden naj bi bil še  na Dunajski pri AMZS-ju.

Ps.: Seznam je neuraden (in mogoče ne zajema vseh lokacij radarjev)

9 komentarjev

 • Od kod info za tele radarje? Inside policijska šala, da bi se ljudje mal ustrašli?

  Na Jarški so ležeči policaji – mnogo njih in greš kr težko več kt 30.. na Jurčkovi 148 pa dvomim, da kaj stoji, ker je to ena mala ulica s 3 avti prometa na dan.

 • Upam, da je lažen. Že 10 dni vem za tale spisek, pa se mi je zjutraj, ko sem še malo zaspan, že dvakrat zgodilo, da sem vozil malo čez 50 na Avšičevi 30. Hitrost zmanjšam tam na polovici tega odseka, kjer je predpisana hitrost na 40, ampak to je prepozno, če je res tam radar.

  Malo sem gledal pri Avšičevi 30, pa o radarju ni ne duha ne sluha. Ampak morda je dobro skrit.
  Po moje bi bilo prav, da tam, kjer so stacionarni radarji, da je tabla. Ker drugač nas bodo čist olupl. Po drugi strani se mi zdi pa idiotsko, da je drugačna hitrost vsake 500 m. Najprej 70 na Obvozni, pa pol 50, na delu Avšičeve, pa pol 40 na Avšičevi, pa pol 30 pri Klečah, pa pol spet 50, pa saj se ti zmeša že sam od tega. Jaz mam že nočnemore od teh hitrosti in radarjev. Najbolj da peš hodm, bom vsaj bogat, dokler me tam kdo ne razmaže.

  Tista omejitev na Avšičevi je pa čisti idiotizem. Tam se vozim 5 let vsak dan, pa sem videl ene 5 pešakov pa ene 5 kolesarjev v vseh teh 1500 prevozih sem in tja.

 • Živim na Avšičevi in je hoja ob robu ceste skrajno nevarna, ker je cesta zelo prometna in večina misli, da so na cesti sami in vozijo med 70 in 100 km na uro, potem pa se usajajo, ko dobijo položnico. Spoštovani vozniki, ki to cetso uporabljate za vožnjo v mesto in nazaj proti gorenjski, zakaj ne uporabljate obvozne ceste oziroma Celovške. Stanovalci Avšičeve ceste in Kleč dnevno uporabljamo to cesto in jo tudi po večkrat na dan prečkamo peš, z vozili ali kmetijskimi stroji in smo prepričani, da je omejitev na 40 km na uro logična. Poudarila bi še, da je to območje pitne vode in za prebivalce tega območja velja cela vrsta omejitev, tranzit po slabo vzdrževani in zelo prometni cesti pa žal ni omejen, čeprav vemo, da je velik onaneževalec okolja .

 • Na žalost radar na Avšičevi res obstaja in to tudi ob 8i uri zvečer in tudi ob sobotah. Položnico dobiš čez mesec in pol ko se ti še sanja ne več kdaj si se tam vozil. Razumem ljudi, ki tam stanujejo, vendar jaz vozim tako, da gledam celotno cestišče, pešce, kolesarje in vsa vozila in če so tam pešci in kolesarji potem hitrost obvezno prilagodim, če je pa cesta prazna ……. potem pa ministrico Kresalovo vprašam kdaj mi bo poslala položnico za prehitro vožnjo po prazni cesti – evo 8 dni 125€, če pa jih nimam pa 250€ – ni kaj – se bomo morali res vozit kot polži, in počasi se bomo transformirali v polže in se še razmnoževati začeli kot oni. Problem v tej državi je to, da nimaš nobene pravice do ugovora, tudi če je bila prazna cesta, če ni bilo nikjer nikogar, pomemben je le POLŽ – beri gospa ministrica in gospod minister…

 • janković je pes rabi denar za svoje sinove radarji so povsod delajo za familijo jankovič -ne vem kaj janša čaka zakJ GA NEZAPRE LOPOV

 • Heheheh Kako bo pa lopov Jansa zaprl junior lopova Zokija(napram Jansi)?? Kdaj je pa ze vrana vrani izkljula oci??? Ljudje zresnite se! Prav je da se dela red v prometu in to podpiram. Samo da pa se to izkorisca izkljucno za namene ponjenja zasebnikovih zepov….Je ze prav da so se ljudje zaceli upirati in zazigati radarje…..Cel Maribor in Ljubljano bo treba zazgat da se bojo stvari v Sloveniji zacele spreminjati (tu nimam v mislih samo radarjev)

Komentiraj