Ribnica

Zahvala PGD Ribnica podjetju INOTHERM za nova vhodna vrata

Ribnica – Podjetje INOTHERM iz Prigorice, ki je širom po svetu poznano po svojih odličnih vhodnih vratih, nam je konec lanskega leta podarilo nova vhodna vrata. Nova vrata že krasijo podobo našega gasilskega doma.

Že leto poprej so nam v podjetju INOTHERM donirali zajeten znesek, ki smo ga porabili za nakup prepotrebne gasilsko-reševalne opreme. Lani pa smo jih prosili za pomoč pri dobavi novih vrat.

Lansko leto smo namreč konkretno prenovili notranjost garaž in deloma tudi zunanjost gasilskega doma. Očistili smo stene, jih na novo prebarvali ter zamenjali barvno strukturo. Ob vsem tem so nam v oči padla stara, težko odpirajoča-se železna vhodna vrata. Brez obotavljanja smo najprej pomislili na INOTHERM. Ker podjetje INOTHERM ustvarja vrata za nas, smo jih kontaktirali in jih prosili za pomoč pri dobavi vrat. V podjetju INOTHERM so se bliskovito odzvali in nam sporočili, da nam bodo nova vrata podarili. Beseda je dala besedo in že so se pri nas oglasili strokovnjaki podjetja INOTHERM, ki so izmerili odprtino vrat. Sledil je še obisk salona na sedežu podjetja INOTHERM v Prigorici, kjer smo izbrali končni izgled vrat ter dorekli še zadnje podrobnosti.

Z nestrpnostjo smo pričakali dan dobave. Montaža je potekala brez zapletov, nova vrata so vgrajena. Beseda hvala je premalo, vrata bi v vsakem primeru morali kupiti, sedaj pa bomo ta denar lahko porabili za nakup opreme za reševanje v prometnih nesrečah, ki jo nujno potrebujemo.

Vsekakor pa vseeno ne moremo mimo zahvale podjetju INOTHERM d.o.o. iz Prigorice za podarjena vrata. Ob tej priložnosti podjetju INOTHERM želimo še veliko zmontiranih vrat in ogromno zadovoljnih strank.

NA POMOČ!

Vir: Facebook stran Gasilske enote Ribnica

Komentiraj