Ribnica

Inotherm v Münchnu organiziral prvi hišni sejem v Nemčiji: Veseli in ponosni, da so navdušili zveste partnerje

V začetku marca (med 3. in 11. marcem 2023) je podjetje Inotherm na prav posebni lokaciji v Münchnu organiziralo prvi hišni sejem v Nemčiji.

Novosti in prihajajoče trende so predstavili na svojem doslej največjem samostojnem hišnem sejmu, ki se je razprostiral na več kot 900 kvadratnih metrih površine v zgodovinsko pomembni in čudoviti dvorani Wappenhalle, ki je štiri desetletja služila kot reprezentativna sprejemna stavba letališča München-Riem, danes pa kot elegantno prizorišče raznih prireditev in razstav.

Po njenih razstavnih prostorih se je med 3. in 11. marcem sprehodilo več kot 600 domačih in tujih obiskovalcev, za kljuke najnovejših modelov Inothermovih vrat pa prijelo več kot 220 poslovnih partnerjev iz Nemčije, Avstrije, Švice, Francije in Kuwaita.

Partnerji so še posebej pohvalili in cenili koncept popolnih vrat, ki ga uvajajo pri Inothermu. Z novostmi kot so nadstreški, odvodnjavanje izpred vrat, različnimi možnostmi osvetlitve in pametnimi sistemi odpiranja namreč želijo strankam nuditi celovite rešitve vhoda, ki sežejo onkraj golih vrat.

Veseli so, da so cilje za bodočnost jasno predstavili partnerjem ter da je njihovo prizadevanje navdušilo prav vsakega obiskovalca. Uspešno izpeljan dogodek, osebna srečanja s poslovnimi partnerji ter njihova potrditev so dala dodatni zagon za uresničevanje prihodnosti, v kateri so INOTHERM vrata številka ena med aluminijastimi vhodnimi vrati po vsem svetu.

Komentiraj