Ribnica

Letovanje otrok na Debelem rtiču 2022 in zahvala podjetju Inotherm

Debeli rtič – V Mladinskem zdravilišču in letovišču Debeli rtič je tudi letos letovalo 77 otrok , iz vseh treh občin, ki jih pokriva OZRK Ribnica in sicer, od 5. do 13. avgusta 2022.

Otroci so bili razdeljeni po spolu in starosti en vzgojitelj je spremljal od 8 – 12 otrok. Že prvi dan prihoda so preverili znanja plavanja in organizirali plavalni tečaj za neplavalce in slabše plavalce. Za nogometne navdušence so bili organizirani treningi pod vodstvom trenerja iz Nogometne zveze Slovenije, na razpolago so jim bila tudi igrišča za odbojko in košarko, pripomočki za vodne aktivnosti, šola kanuja, SUP-a, skratka pester nabor aktivnosti ter pester animacijski program, ki se je zaključil z večernimi plesi. Spremljevalci in otroci so imeli čudovit teden, poln lepih spominov in novih prijateljstev.

ZAHVALA PODJETJU INOTHERM D.O.O
Ponosni in hvaležni smo, da imamo v domačem kraju podjetje, ki je že vrsto let pripravljeno pomagati najranljivejšim v naši družbi. Tudi letos je podjetje INOTHERM D.O.O. zagotovilo sredstva za brezplačno letovanje petdesetim otrokom iz vseh treh občin Ribnica, Sodražica in Loški potok. Prav tako so vsi otroci, ki so bili na letovanju od donatorja podjetja Inotherm d.o.o prejeli dve majici, čepico in žepnino za izlet z ladjico. Zahvaljujemo se tudi v imenu otrok in staršev, ki so prejeli donacijo.

OZRK Ribnica
Avtor slike: Polonca Vodopivec

Komentiraj