Ribnica Šport

Rokometaši Ribnice imeli sestanek pred nadaljevanjem prvenstva

Ribnica – Rokometaši Ribnice so v četrtek, 20.1.2011 imeli klubski sestanek, kjer so, kot je pri njih to v navadi, pregledali delo v lanskem koledarskem letu. Trener mladinske ekipe Janez Ilc je dejal, da imajo v Ribnici kar nekaj obetavnih rokometašev, ki se lahko že takoj vključijo v delo članske vrste, vendar je ob tem tudi poudaril, da brez discipline, ki včasih nekoliko šepa, napredka ne bo.

Čeprav so Ribničani nekoliko slabše začeli sezono, kot so si sami želeli, je trener Mišo Toplak poudaril, da se forma njegovih varovancev pred nadaljevanjem prvenstva dviga, kar je za navijače Ribnice spodbudna novica. Toplak je še dejal, da bo potrebno izboljšati pripadnost igralcev barvam kluba, prav tako pa ponuditi več priložnosti domačim igralcem in bolj premišljeno kupovati morebitne okrepitve.

Predsednik društva Marko Obrstar je bil še bolj jasen. Po njegovem mnenju si igralci članske ekipe sami krojijo usodo in le z boljšimi rezultati lahko v nič kaj rožnatih denarnih razmerah računajo na svoj zaslužek, s tem pa tudi kakovostno jedro ekipe, ki bo pritegnila sponzorje in še več gledalcev. Ekipo Ribnice so v prestopnem roku zapustili Nikolić, Majnov in Kogelnik, zato so bili na preizkušnji trije novi igralci, dva Hrvata in Makedonec. Vse kaže, da se bodo v klubu odločili za 23- letnega Zagrebčana Marka Tarabochia., ki igra na položaju srednjega zunanjega in je pred tem nastopal za zagrebški Cromos.

Vir: dolenjskilist.si

Komentiraj