Ribnica

Riko sklenil pogodbo z ukrajinskim Turboatomom

Riko sklenil pogodbo z ukrajinskim Turboatomom

Riko sklenil pogodbo z ukrajinskim Turboatomom

Ribnica – Podjetje Riko bo ukrajinskemu Turboatomu dobavilo peskalni stroj P-3500 x 5000 MS. Pogodbo o dobavi sta v Harkovu podpisala direktor Rika Janez Škrabec in generalni direktor družbe Turboatom Viktor Georgevič Subotin.

Prisoten je bil tudi častni konzul Republike Slovenije v Harkovu Anatolij Mihajlovič Bondarenko, ki se trudi za vitalno poslovno vez med Slovenijo in Ukrajino, so sporočili iz Rika.

Ukrajinska družba Turboatom, eden od vodilnih podjetij za proizvodnjo turbin na svetu, je na mednarodnem razpisu za dobavo, montažo in zagon peskalnega stroja za peskanje gabaritnih odlitkov premera 3500 mm in višine 5000mm izbralo Rikovo ponudbo zaradi ponujene kakovosti opreme in konkurenčne cene.

“V Riku bomo peskalni stroj dobavili v začetku leta 2012. To je naša druga sklenjena pogodba s podjetjem Turboatom; prvo smo sklenili pred dvema mesecema za modernizacijo in dobavo opreme za peč za nitriranje njihovih izdelkov,” pravijo v podjetju, omenili so še, da se ta ukrajinska družba resno zanima za nadaljnje sodelovanje z njimi.

Vir: dolenjskilist.si, J.A. Foto: Riko

Komentiraj