Ribnica

Razpis: Ribniška dolina – čista in urejena 2012

Ribniška dolina – čista in urejena 2010

Vsi prebivalci občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone,  ste lepo  vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.


Občina Ribnica in Rokodelski center Ribnica objavljata razpis

RIBNIŠKA DOLINA – ČISTA IN UREJENA 2012

 

Letos razpisujemo dve kategoriji:

1. kategorija: Nadstreški in vrtne ute

Komisija bo ocenjevala, kako so novo zgrajeni nadstreški in vrtne ute usklajeni s stanovanjsko hišo ter okoljem, kamor so umeščeni

2. kategorija: Gartelci ob hišah

Komisija  bo ocenjevala  smisel, usklajenost in trud, ki ga vložite v urejenost gartelcev – cvetličnih, zeliščnih ali zelenjavnih vrtov  ob hišah.

Zbiranje prijav

Na razpis se lahko prijavite sami, lahko pa predlagate udeležbo svojega soseda, prijatelja ali znanca. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni.  Prijave zbiramo do ponedeljka, 13. avgusta 2012.

Prijavite se lahko z izpolnjenim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Rokodelskega centra Ribnica, osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do petka od 9 – 17. ure in v soboto od 9.- 13. ure ali podatke posredujete na telefon 01 8361 104. Izpolnjene obrazce pošljite na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Strokovna komisija, sestavljena iz predstavnikov Kmetijsko svetovalne službe Ribnica, Občine Ribnica in Rokodelskega centra Ribnica, bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, fotografirala  in na zaključni prireditvi podelila nagrade. Če želite, lahko tudi sami fotografirate sadove svojega dela v času, ko je je vaš gartelc za vas najlepši.

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Komentiraj