Ribnica

Ravnanje mladine na igrišču v Dolenji vasi

Igrišče v Dolenji vasi - popisan zid
Igrišče v Dolenji vasi - popisan zid

Objavljamo zapis in slike iz facebooka Športnega društva Lončar, ki prikazujejo, kako današnja mladina ravna z igriščem v Dolenji vasi.

Športno društvo Lončar: Kar v zadnjem času počne mladina, ki se na igrišču zadržuje, je katastrofalno. Zabojniki za smeti so zgleda postavljeni za okras, stena občinske stavbe služi kot tabla za pisanje s sprejem pa še in še bi lahko naštevali.

Mladina in starši poskrbite za dostojno urejenost igrišča. V nadaljevanju tega bomo primorani igrišče nadzerovati prek videokamer. Igrišče lahko uporablja vsak, vendar naj za seboj pospravi!

Pri teh razdejanjih je trenutno odgovorna samo mladina, je čas počitnic in večino časa dnevno na igrišču preživi ravno mladina. Seveda smo veseli, da je igrišče v uporabi in služi namenu-rekreaciji otrok in tudi starejših, vendar takega početja absolutno ne odobravamo.

Napis na stavbi je delo osnovnošolca, ki vemo, da sedaj ne bo prejel valjčka in pobarval steno. Tudi smeti (vrečke čipsov, plastenke sokov) so njihove. Težko je narediti dva koraka in odvreči v zabojnik namenjen temu.

Starši kakšna beseda doma ne bo odveč, samo ne jih pri tem pa zagovarjat.

Komentiraj