Ribnica

Poslovilna občinska seja v Ribnici

Občina Ribnica
Občina Ribnica

Ribnica – Svetnice in svetniki občine Ribnica so s 23. redno sejo in obravnavo devet točk dnevnega reda v slabi šolski uri sklenili štiriletni mandat.

Jože Levstek, župan občine Ribnica

Jože Levstek, župan občine Ribnica

Tako so brez razprave, po tem ko je bila točka dnevnega reda podrobno prečesana v pristojnih odborih, sprejeli odlok o dopolnitvah občinskega podrobnega prostorskega načrta za del Prigorice ter spremenjena odloka o ustanovitvi Javnih zavodov Osnovne šole in Vrtca Ribnica. Tudi pri predlogih za prejemnike letošnjih nagrad in priznanj ni bilo razprave. Ob koncu seje so prisluhnili še poročilu Nadzornega odbora občine Ribnica v tem mandatu, ki ga je predstavila predsednica Anica Benčina.

Tako kot se po uspešno opravljenem delu spodobi, so pred slovesom nazdravili s kozarci belega in rujnega ter si zaželeli, da ribniška zgodba o uspehu še naprej piše svoje strani. Tudi zadnja seja, v enakem obdobju so ji imeli v Kočevju 45, je bila kot vse v tem mandatu kratka. Sklepi nedvomno jasni in pregledni z določenimi termini realizacije. Rokodelski center in vrtec sta zagotovo največji občinski pridobitvi zadnjih let, ki po velikosti, dejavnosti in prepoznavnosti segata krepko čez lokalne meje, regionalni vodovod Sodražica Ribnica Kočevje pa naložba, ki jo skoraj v celoti sofinancira država, pa zamujena investicija. Upajmo, da bo nova vlada dojela, da je čista in kvalitetna pitna voda temeljna pravica vsakega človeka, tudi prebivalcev naših občin,” je dejal župan Jože Levstek Še najbolj je zadovoljen, da je deloval kot župan vseh občanov. Pravi, da je takšen vtis dobil po vsakodnevnih kontaktih z ljudmi.

Jože Levstek o županovanju
Jože Levstek o Ribničanih

Vir: radiokrka.com

4 komentarji

  • Občina Ribnica ima nedvoumno uspehe. To je jasno celi Sloveniji, kako fouš so nam šele v Kočevju. Gremo naprej ekipa!

  • Kira SDS propaganda….kašne uspehe ma že občine…a to, da so oviral Inotherm pri gradnji nove hale….hvala lepa za tazga župana in take uspehe SDSa!
    Škoda, da se župan ne zgleduje kar po Srbih, Bolgarih,….bla bla…..

  • Lolek resi imaš pravi naziv. Če je občinski svet sprejel OPPN potem je pomagal podjetju Inotherem in ne oviral gradnje. Sicer pa je najboljše, da se pozanimaš pri njih in iz prve roke izveš ali je župan pomagal ali oviral gradnjo. Že na zunaj se vidi da temu ni tako, ker se gradnja nadaljuje .

Komentiraj