Ribnica

Podpisana pogodba za Športni park Ribnica

Športni park Ribnica

Ribnica – V sredo, 2. septembra 2020 je ribniški župna Samo Pogorelc z direktorjem podjetja Hipox d.o.o, (izvajalec), g. Mihom Šušteršičem, podpisal pogodbo za izvedbo projekta Športni park Ribnica. Hkrati je bila opravljena tudi uvedba v delo.

V sklopu Športnega parka Ribnica je predvidena izgradnja večnamenske ploščadi v velikosti rokometnega igrišča okoli katerega bo potekala 150 metrska atletska steza iz tartana, izgradnja igrišča za odbojko na mivki in samostojnega košarkarskega igrišča, izgradnja dvostranske tribune z delno podkleteno shrambo za razna orodja, izgradnja prostorov za garderobo in toaleto…

Ocenjena pogodbena vrednost investicije je 1.339.149,52 € z DDV, od tega se 871.572,52 € z DDV financira iz proračuna Občine Ribnica, 467.577,00 € z DDV pa je nepovratnih sredstev z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Dela se bodo začela 02.09.2020 in zaključila predvidoma konec novembra leta 2021, v kolikor pa bodo vremenske razmere ugodne, pa lahko tudi že v poznem poletnem času.

Športni park Ribnica bo prvo sodobno zunanje igrišče v središču mesta, ki bo namenjeno za uporabo vsem občanom in občankam in seveda tudi 900 osnovnošolcem in našim uspešnim športnim in drugim klubom.

1 komentar

Komentiraj