Ribnica

Mini šport vadbe: Novi programi za otroke v Ribnici

V zadnjem tednu oktobra dalje začnemo s
športnimi vadbami za otroke v športnem
centru Ribnica in sicer v sredo 26.10. ob 17h.

Mini Šport

Mini Šport

Poslanstvo Mini Športa je, da otrokom, mladostnikom in družinam omogoča kakovostno preživljanje prostega časa, kjer se v sklopu druženja v različnih športnih vadbah utrjujejo pozitivne življenjske vrednote kot so zdrav način življenja, strpnost, prijateljstvo, medsebojna pomoč …

V zadnjem tednu oktobra dalje začnemo s športnimi vadbami za otroke v športnem centru Ribnica. Dobimo se na prvi vadbeni uri in sicer v sredo 26.10. ob 17. uri. V mesecu oktobru 2011 bomo otrokom in njihovim staršem omogočili brezplačno udeležbo v naših posameznih športnih vadbah, kjer se bomo z otroki in njihovimi starši bolje spoznali v sklopu naše športne vadbe, ki bo potekala skozi vse šolsko leto 2011/2012.

Z željo, da se nam pridružijo tudi vaši mladi prebivalci Ribnice, vam navajamo naslednje podatke o izvedbi športne vadbe Mini Šport:

V letošnjem šolskem letu 2011/2012 v Ribnici (športni center Ribnica) začenjamo z otroško športno vadbo, ki je namenjena vadbi starši in otroci od 1,5 leta dalje ter predšolskim otrokom od 3. leta dalje.

V Mini šport izvajamo športno vadbo, ki temelji na učenju različnih zvrsti športa. Ne podpiramo tekmovalnega načina treninga, saj je naš osnovni cilj, da otroci vzljubijo šport in se na prijeten način spoznajo z različnimi športi.
Naše vadbe so prijazne vadbe za otroke, kjer otroke vzgajamo s srcem, jih usmerjamo v osebnostni razvoj in uživanju v športnih aktivnostih.

Vadba predšolskih otrok je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti in se spoznavajo z vsemi oblikami športa.

Mini šport vadbe bodo potekale 1 – 2x na teden:

  • za predšolske otroke ob ponedeljkih od 15.30 – 16.30 in sredah od 16.00 – 17.00 ter
  • vadbo za starše in otroke ob sredah med 17.00 in 18. uro.

V novem šolskem 2011/2012 letu pa bomo v Mini športu izvajali tudi smučarske počitnice, tečaje, rolanja, poleten počitnice, in športne rojstne dneve. Že konec leta v času BOŽIČNO-NOVOLETNIH POČITNIC bodo lahko otroci z nami odšli na tečaj smučanja ali deskanja na snegu. V spomladanskih mesecih 2012 nas čaka tečaj rolanja, kjer se otroci učijo rolerskih veščin, nabirajo kondicijo, se zabavajo in se učijo varnega rolanja.

Mini Šport
Galjevica 56, Ljubljana
T: 031 877754, 041671871
E: info@minisport.si
W: www.minisport.si

Komentiraj