Koledar dogodkov

Vabilo: Športna ekstravaganca 2020 – športni dogodek leta za ženske

Športna ekstravaganca 2020
Športna ekstravaganca 2020

Kdaj: sobota, 25. januar 2020, od 10h do 14h
Kje: Športni center Ribnica
Info: —

Športna ekstravaganca 2020
sobota, 25. januar 2020, od 10h do 14h, Športni center Ribnica

Ste pripravljene preizkusiti različne oblike vadbe ter tako investirati v svoje telo in kvalitetno preživljanje svojega časa?

V soboto, 25. 1. 2020, bo v Športnem centru Ribnica odvijal že drugi iniciativni športni dogodek Športna ekstravaganca, ki je namenjen vsem ženskam, ki se veselijo življenja v gibanju.

Vrhunska inštruktorska zasedba, na področju vodenih skupinskih vadb, kot je v Sloveniji še ni bilo, bo v letu 2020 razmigala cel jugovzhodni del Slovenije.

Klavdija Grabar je bivša profesionalna plesalka show plesov, prejemnica več naslovov državne, evropske prvakinje in svetovne podprvakinje in je znana po izjemnem profesionalnem vodenju in združevanju aerobnih in latino korakov.

Črt Korošec je diplomirani kineziolog in soustanovitelj kineziološkega centra KinVital, znotraj katerega vodi skupinske rekreativne in post-rehabilitacijske individualne programe.

Maja Andoljšek, je organizatorka in strokovnjakinja na področju visoko intenzivnih vadb, s katerimi pomaga ženskam preprečiti marsikatero nezaželeno posledico sodobnega načina življenja.

Za bogato vzdušje in veliko dobre volje bo poskrbel Gorazd Špegel, ki je znan po tem, da se znajde odlično v vodenju različnih vlog. Je animator, voditelj – moderator, klovn. Deluje tudi v društvu Rdeči noski, kjer prinaša otrokom nasmeh na obraz.

S pomočjo vrhunskih inštruktorjev, ki vas bodo pripeljali do boljše različice sebe, se boste počutile kot prerojene in boste dale telesu tisto, kar si zasluži. In zavedajte se, zasluži si največ. Gibanje in sprostitev.

Opomba: Ne skrbite, zmogle boste vse, ne glede na kondicijsko pripravljenost. Inštruktorji bodo poskrbeli, da bo vadba sestavljena iz lažje in težje različice izvedbe vaje.

Naj se trese od pozitivne energije in bodi tudi ti del tega velikega iniciativnega športnega dogodka Športna ekstravaganca 2020.

Komentiraj