Ribnica

Knjižnica pod krošnjami tudi to poletje 2015 v ribniškem gradu

Knjižnica pod krošnjami 2014, Ribnica (foto: miklovahisa.si)
Knjižnica pod krošnjami 2014, Ribnica (foto: miklovahisa.si)

V ribniškem grajskem parku že drugo leto  zapored v sodelovanju Knjižnice Miklova hiša in Inštituta za neprofitno komunikacijo Divja misel za tri mesece svoja vrata odpira Knjižnica pod krošnjami. V njej se boste tri  dni v tednu lahko ustavili, v miru posedeli v  zelenem grajskem okolju in prelistali marsikatero dobro knjigo ali revijo.
Glavno vlogo v zbirki knjig, ki vam jih bomo ponudili, imajo knjižne novosti, ki ponujajo vpogled v najnovejšo knjižno produkcijo. Knjižnica sodeluje s celo vrsto založb, zato je tu zbranih veliko svežih naslovov. Hišna specialiteta so tudi mnogi domači ter tuji  časopisi in revije.

Poleg prebiranja in listanja bodo vsako soboto ob 11. uri na sporedu  OTROŠKE URICE, kjer se bomo  igrali z didaktičnimi igračami, se  učili tujih jezikov, zaplesali in se  prepustili domišljiji!

Več informacij o knjižnici pod krošnjami  lahko najdete na  www.knjiznicapodkrosnjami.si.

Čas odprtosti knjižnice na prostem bo od 4. junija do 30. avgusta 2015 vsak:
– četrtek od 15.00 do 20.00,
– petek od 15.00 do 20.00,
– soboto od 10.00 do 20.00.

Knjižnica pa vas vabi tudi k:
– sodelovanju pri organizaciji dogajanja  na otroških uricah: če želite sodelovati, se  oglasite pri nas ali nam pišite na miklova. hisa@siol.net;
– sodelovanju pri kroženju knjig v zelenih  zabojčkih Knjige krožijo: vanj prinesite že  prebrane knjige, ki jih ne potrebujete več in  odnesite tiste, ki se vam zdijo zanimive;
– fotografiranju utrinkov Knjižnice pod  krošnjami. KNJIŽNICA POD KROŠNJAMI V RIBNIŠKEM GRADU

Komentiraj