Ribnica

Hipermarket Spar Ribnica praznuje 6.2.2010 peto obletnico

Že peto leto mineva, odkar je začel v Ribnici poslovati hipermarket Spar. V soboto, 6.2.2010 od 10h dalje, bodo zato vsi zaposleni organizirali veliko praznovanje za svoje kupce. Da bo posebej veselo, bodo poskrbeli ansambel Zdomarji ter zanimiva nagradna igra, veselje pa bo lahko z vsemi navzočimi delil tudi vrtec Ribnica, ki bo prejel donacijo podjetja Spar Slovenija.
V soboto, od 10. ure dalje, bo pred hipermarketom Spar Ribnica potekalo pravo rajanje. Vsi, ki bodo prisotni, bodo lahko skupaj z zaposlenimi praznovali 5. rojstni dan trgovine. Skupaj se bodo lahko zavrteli ob zvokih ansambla Zdomarji, svojo srečo pa bodo lahko pogumni preizkusili tudi ob okroglem kolesu sreče. Seveda niso pozabili na najmlajše junake, ki bodo lahko božali in se smejali norčijam radoživega zajčka Sparkyja, ki jih bo ob tem osrečeval tudi s sladkarijami in baloni. Seveda ne bo umanjkala tudi torta velikanka, s katero se bodo lahko posladkali prav vsi.

V Spar Slovenija pa so rojstni dan trgovine želeli deliti tudi z drugimi, zato so se odločili, da bodo razveselili najmlajše člane skupnosti. Med tednom je vrtec Ribnica obiskal razposajeni zajček Sparky in jim predal darilo podjetja. Od sedaj se bodo otroci lahko razgibavali in objemali z veliko žirafo – večnamenskim igralom podjetja Wesco, svojo kreativnost pa bodo lahko izražali z novim paketom risalnih pripomočkov. V soboto, na dan slavja trgovine, pa bo Spar Slovenija predstavnikom vrtca tudi uradno predal donacijo.

Trgovina Spar Ribnica je svoja vrata zvestim kupcem odprla pred petimi leti. Okoliški prebivalci so jo sprejeli za svojo, izjemen kolektiv zaposlenih pa se bo še naprej trudil, da tako tudi ostane.

Vabimo vas, da se zabavi ob rojstnem dnevu trgovine pridružite tudi vi!

PROGRAM OB OBLETNICI:
– Ansambel Zdomarji
– predaja donacije vrtcu Ribnica
– kolo sreče
– zajček Sparky
– degustacije
– torta

Komentiraj