Koledar dogodkov Ribnica

Prenovljen in povečan hipermarket SPAR Ribnica ponovno odpira svoja vrata 29.11.2017

SPAR Slovenija je v Ribnici s svojo trgovino prisoten že 13 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in v sredo, 29. novembra, bo modernejši in povečan hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata. Ob tem bodo pripravili dogodek za kupce, ki so trgovino že pošteno pogrešali.

Podjetju SPAR Slovenija je s pomočjo Obrtnega gradbenega podjetja Remont d.d. v 44 dneh uspelo prenoviti in še povečati obstoječi hipermarket. Skupna investicija povečanja, obnove objekta in opreme, ki jo je v celoti financiralo podjetje SPAR Slovenija, je znašala 2,5 milijona evrov. Arhitekturno zasnovo zanjo je pripravil Miha Furlan, u.d.i.a. iz podjetja Artoda d.o.o. Prenova hipermarketa SPAR Ribnica je zajemala tako prenovo zunanjega dela trgovine kot posodobitev njene notranjosti. Trgovina ima novo fasado, ki jo krasi za te kraje značilno ribniško sito, ter moderen lesen nadstrešek. Prenovljen je tudi gostinski lokal, ki se nahaja ob trgovini, ter celotno parkirišče, ki je tudi povečano. Po novem bo za obiskovalce na voljo 124 brezplačnih parkirnih mest.

Hipermarket SPAR Ribnica so povečali za kar 353 kvadratnih metrov in se sedaj razprostira na skupaj 1840 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo skrbelo 29 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev. Na novo so urejeni tudi oddelki delikatese, svežega mesa, ribarnice, mesnih izdelkov ter oddelek kruha in peciva. Na voljo je tudi ponudba alternativne prehrane ter linija izdelkov SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualna.

Trgovina je energetsko varčna, saj je opremljena z LED-razsvetljavo ter s sistemom CO2. Gre za sistem hladilne tehnike z izkoriščanjem odpadne toplote za gretje in hlajenje. Dobrodošla novost so tudi štiri ekspres blagajne, ki postajajo že stalnica v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Trgovina bo v novi podobi kupcem odprla svoja vrata v sredo, 29. 11., že ob 8. uri. Obiskovalce bo ogrel glasbeni nastop skupine Srčev as. Predstavniki vrtca Ribnica bodo prejeli donacijo podjetja Spar Slovenija. Otroke bo zabaval zajček Sparky, vsi zbrani pa se bodo lahko posladkali s torto velikanko.

Program ob otvoritvi prenovljenega hipermarketa Spar Ribnica:

  • glasbeni nastop skupine Srčev as
  • likovne delavnice za najmlajše
  • predaja donacije vrtcu Ribnica
  • merjenje krvnega tlaka in sladkorja
  • torta velikanka
  • maskota Sparky z baloni in bomboni

 DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR RIBNICA:
PON–SOB: 8:00–20:00; NEDELJA: 8:00 – 12:00

Komentiraj