Ribnica

Brezplačen prevoz ob vikendih v decembru z Veselim Taxijem

Veseli TAXI
Veseli TAXI

Tudi letos je brezplačni taxi na voljo
gostom kočevskih, ribniških in novomeških gostincev.
V Ribnici bo na voljo vsak petek zvečer,
med 20. uro in 3. uro zjutraj od 10. do 25. decembra 2010.

Veseli TAXI

Veseli TAXI

Ribnica – Tudi letos je brezplačni taxi na voljo gostom kočevskih, ribniških in novomeških gostincev. Akcija je v Kočevju stekla 20. novembra, ob Svetovnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč, v Novem mestu 27. novembra, v Ribnici pa bo 10. decembra in bo trajala do 25. decembra. Brezplačni taxi je v Kočevju in Novem mestu na voljo vsak petek in soboto zvečer, v Ribnici samo v petek zvečer, med 20. uro in 3. uro zjutraj.

Studio utrip d.o.o.tudi  letos nadaljuje s projektom Veseli taxi. Projekt, ki ga podpira Evropski socialni sklad, je bil ob lanskem Veselem decembru v Kočevju izjemno dobro sprejet, zato ga letos ponavljajo in nadgrajujejo, razširili so ga tudi na območje Novega mesta in Ribnice. Izvedba Veselega taxija jim je uspela s pomočjo podpornikov, med katerimi je tudi Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu.

Glavni namen akcije je osveščanje javnosti o pomenu odgovornosti vsakega posameznika, ki ga ta nosi kot soudeleženec v cestnem prometu. Z akcijo želijo okrepiti varnost v cestnem prometu, zmanjšati število prometnih nesreč in obvarovati marsikatero življenje.

Ker se v času Veselega decembra, pa tudi že ob koncu meseca novembra, zaradi prednovoletnih zabav in veselega rajanja ni mogoče izogniti nazdravljanju in pitju žlahtne kapljice, posameznikom ponujajo možnost izbire. Vodja projekta Katarina Turkovič pravi, da s tem ljudi spodbujajo k modri odločitvi.

Bodite odgovorni in pokličiteVeseli taxi na številko: 040 -780 058.

Vir: radio1.si

Komentiraj