Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo: Predavanje Marka Juhanta v Knjižnici Miklova hiša

Varuh otrokovih dolžnosti - knjiga
Varuh otrokovih dolžnosti

Kdaj: v sredo, 12. september 2012, ob 19h
Kje: Knjižnica Miklova hiša
Info: —

 Vabljeni v Knjižnico Miklova hiša na

predavanje Marka Juhanta
Varuh otrokovih dolžnosti

sreda, 12. september 2012, ob 19h

Varuh otrokovih dolžnosti - knjiga

Varuh otrokovih dolžnosti

[oglas tip=”125×125″ p=”D”]Knjižnica Miklova hiša bo v sredo, 12. 9. 2012, ob 19. uri gostila predavanje Marka Juhanta, soavtorja priročnika Varuh otrokovih dolžnosti ali nehajte se ukvarjati z otrokovimi pravicami.

Marko Juhant, specialni pedagog, vam bo v predavanju predstavil knjigo in z jasnimi napotki predstavil svoje poglede na vzgojo ali kakor sam pravi, o vzgoji vzgoje otrok.

“Vzgoja otrok je zagotovo najodgovornejše delo, ki ga srečamo na poti skozi svoje življenje. Vsak starš si želi, da bi svoje otroke vzgojil v odgovorne, inteligentne in srčne ljudi, obenem pa jim omogočil srečno in lepih spominov polno otroštvo. Vzgoje se lotevamo z različnimi prijemi, kateri se včasih obnesejo velikokrat pa tudi ne. Pri svojem študiju in delu sem se skozi celotno življenje poglabljal v glave otrok različnih starosti in tako pridobil široko znanje o dogajanju v otroških glavah. V zadnjih nekaj letih sem se poslovil od mesta ravnatelja, ter se prepustil svoji življenski strasti – vzgoji otrok, oziroma če želimo biti popolnoma natančni vzgoji vzgoje otrok. Preizkusite me, presenečeni boste kako dobro poznam Vas in Vaše otroke!”

Marko Juhant

Komentiraj