Koledar dogodkov Ribnica

Vabljeni na predstavitev projekta EKO 365+

Projekt Eko365+
Projekt Eko365+

Kdaj: ponedeljek, 6. maj 2013, ob 19h
Kje: Miklova hiša, Ribnica
Info: info@eko-365.si, www.eko-365.si

PREDSTAVITEV PROJEKTA EKO 365+

ponedeljek, 6. maj 2013, ob 19h
Miklova hiša, Ribnica

Projekt Eko365+

Projekt Eko365+

V mesecu maju se bo v Ribnici, Kočevju in Sodražici začel izvajati enoletni projekt pod imenom EKO 365+, kateri bo z različnimi seminarji, delavnicami  in dogodki na področju ekologije, prehrane, eko umetnosti, osebne rasti, eko gradnje, vzgoje in kmetovanja, skušal približal pomen življenja v stiku z naravo tako na osebnem kot družbenem nivoju.

Projekt poteka v partnerstvu z Rokodelskim Centrom Ribnica, Knjižnico Miklova Hiša, Pokrajinskim muzejem Kočevje, Turističnim društvom Ribnica, JSKD – izpostava Ribnica in območno obrtno-poslovno zbornico Ribnica.

Ljudem želi približati vrsto novih prijemov in priložnosti, s katerimi lahko podeželjska mesta in vasi postanejo lepša, bolj zdrava, bolj ekološka in bolj razvita.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Vsak teden bodo organizirane različne aktivnosti tako za otroke kot odrasle, lokalno prebivalstvo pa bo lahko v njih lahko sodelovalo rezplačno.

Vabljeni na predstavitev projekta v Miklovi Hiši ob 19h, projekt bo predstavil g. Matej Ocepek, idejni vodja projekta EKO 365+.

Vabljeni!

Komentiraj