Koledar dogodkov Ribnica

Dan odprtih vrat podjetja Riko Hiše

Dan odprtih vrat Riko Hiš 2013
Dan odprtih vrat Riko Hiš 2013

Ribnica – Ribniška družba Riko Hiše bo v soboto, 12. oktobra, na široko odprla vrata svoje proizvodnje in obiskovalcem predstavila proces proizvodnje lesenih elementov. Odprli bodo tudi vrata Škrabčeve domačije in ponudili ogled nedavno postavljene enostanovanjske hiše v bližnji Prigorici. Vrata podjetja Riko Hiše bodo za vse ljubitelje lesa in lesene gradnje odprta med 9. in 15. uro.

Dan odprtih vrat Riko Hiše 2013

Dan odprtih vrat Riko Hiše 2013

Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili tudi projekt Starck with Riko, ki ga izvajajo v sodelovanju s svetovno znanim oblikovalcem Philippom Starckom. Osrednji dogodek dneva bo pogovor med voditeljico Ivjano Banič in Miranom Merharjem, zadovoljnim kupcem Riko hiše. Po končanem pogovoru si bodo obiskovalci lahko hišo Merhar tudi ogledali in se pogovorili z lastnikom.

Med 10. in 15. bo odprta tudi Škrabčeva domačija v Hrovači, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledali leseni skedenj, grajen po Rikovem sistemu, ob 13:30 pa bo voden ogled domačije, kjer bodo predstavili tudi prenovljeno Boštjanovo hišo.

Spored

  • 9:00 – Sprejem obiskovalcev, vodeni ogled proizvodnje, projektive in tehnologije, predstavitev projekta Starck with Riko, individualni pogovori z zaposlenimi.
  • 11:00 – Pogovor z Miranom Merharjem, ponosnim lastnikom hiše Riko.
  • 12:30 – Organiziran prevoz na hišo Merhar v Prigorici, kjer bo nam hišo razkazal lastnik sam (omejeno število ljudi)
  • 13:30 – Organiziran prevoz na hišo Merhar (po potrebi).
  • 13:30 – Voden ogled celotne Škrabčeve domačije.

Vir: dolenjskilist.si, B. B.

2 komentarja

Komentiraj