Črna kronika

V čelnem trčenju v Goriči vasi je ena oseba izgubila življenje

nesreča znak

Goriča vas – Danes, 11. novembra 2014, ob 11:45 se je pri Ribnici v Goriči vasi zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta po neuradnih podatkih dve vozili čelno trčili. Eden od dveh udeležencev je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Policija je potrdila, da je druga oseba hudo poškodovana. Ogled kraja še poteka.

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje se je v Goriči vasi zgodila huda prometna nesreča. Čelno naj bi trčili dve vozili. Tiskovna predstavnica Nataša Pučko je za 24ur.com potrdila, da so bili ob 11:45 obveščeni o prometni nesreči na območju Ribnice. Dejala je, da sta bili udeleženi dve vozili, eden od dveh udeležencev pa je na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl. Druga oseba je hudo poškodovana. Ogled kraja prometne nesreče je v teku. Več informacij sledi.

Glavna cesta Ljubljana–Kočevje pri Goriči vasi je po dveh urah zopet odprta za ves promet.

Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko je povedala, da so bili o nesreči obveščeni danes okrog 11.45 ure, in sicer na cesti izven naselja Goriča vas, na relaciji Ribnica Kočevje. Po do sedaj zbranih ugotovitvah, sta bila v prometni nesreči udeležena 27-letni voznik osebnega avtomobila Renault, ki je iz neznanega vzroka zapeljal na nasprotni vozni pas, v tistem trenutku pa je iz nasprotne smeri pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila Fiat. 27-letnik je na kraju prometne nesreče umrl, 33-letnik pa je bil zaradi hudih telesnih poškodb odpeljan v ljubljanski klinični center. 

Več fotografij na Radiokrka.com

Komentiraj