Črna kronika Slovenija

Fantje iz Ribnice naj bi na portoroški plaži posilili dekle

Portorož

Portorož

Portorož – Koprska policijska uprava je potrdila, da so dobili prijavo domnevnega posilstva, ki naj bi se pred dnevi zgodilo v Portorožu, z drugimi informacijami, ki so povezane z dogodkom, pa so še skopi.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Kot je za spletni portal zurnal24.si povedala tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec, se je domnevno posilstvo zgodilo konec tedna. Po neuradnih informacijah spletnega portala naj bi skupina mlajših slovenskih fantov – med njimi naj bi bili celo mladoletni – na portoroški plaži,v bližini lokala Paprika, posilila Italijanko, staro okoli 25 let. Neuradno kroži informacija, da so bili v dogodek vpleteni fantje iz Ribnice.

Ženska se je po posilstvu zatekla po pomoč v bližnji lokal Alaya, ki je edini še delal v tistih nočnih urah. Vodja lokala Alaya Katja Kranjc pa pravi, da je tuja turistka v spolni odnos na plaži privolila. Zgodba pa naj bi po njenem tekla takole:

“Turistka je bila vinjena in je prostovoljno seksala z nekim moškim na plaži, po dogodku se je nato peš odpravila proti Luciji, kjer je spala v enem tamkajšnjih hotelov. Med vračanjem proti svoji hotelski sobi pa so do nje pritekli trije fantje in jo oropali. Vzeli so ji torbico in telefon. Ženska pa je nato razlagala, da so jo tudi posilili,”

razlaga vodja Alaye. Potrjuje, da so prav oni poklicali policijo.

Očitno pa bo treba počakati na zaključek policijske preiskave.

Vir: zurnal24.si

Komentiraj