Črna kronika Velike Lašče

V prometni nesreči pri Prilesju umrl motorist

Na cesti Velike Lašče–Žlebič pri kraju Prilesje se je danes, 6.7.2012 ob 9:10 zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta trčila tovorno vozilo in motor. Voznik motornega vozila je zaradi hudih poškodb umrl.

Prometna nesreča motorista pri Prilesju, 6.7.2012

Smrt motorista pri Prilesju, 6.7.2012

Velike Lašče – Na cesti Velike Lašče–Žlebič pri kraju Prilesje se je danes, 6.7.2012 ob 9:10 zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta trčila tovorno vozilo in motor. Voznik motornega vozila je zaradi hudih poškodb umrl.

Voznika motornih koles naj bi v Prilesju prehitevala več vozil. Z nasprotne smeri je pripeljalo vozilo, takrat je prvi izmed motoristov začel zavirati in se umikati, drugi pa je trčil vanj. Prvi se je le lahko telesno poškodoval, drugega pa je po trčenju najprej odbilo v ograjo, nato je vanj trčil še tovornjak. Poškodbam je podlegel.

Gasilci GB Ljubljana in PGD Ribnica so s tehničnim posegom dvignili tovorno vozilo in izvlekli truplo izpod vozila.

Policijska uprava Ljubljana vse udeležence v prometu, ki so bili takrat na omenjeni relaciji, prosi, naj pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije (na 113 ali na prometno policijo Ljubljana – 01 583 88 20) in pomagajo razjasniti okoliščine nesreče.

Komentiraj